Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asus x50rl

Od: miko* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,
před časem jsem se rozhodl,jelikož můj notebook ASUS X50RL šlapal zpomaleně,pro přehrání windows vista i s naformátováním,ale při zapnutí a náběhu instalace,se načítání systému windows nechce vůbec spustit a když tak aspon za půl hodiny,zkoušel jsem i XP,ale při nahrávání systému se z ničeho nic objeví chyba,a nelze pokračovat jinak než ho vypnout,vůbec nevím co s tím může být,můžeš poradit?dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

No,zeptám se takhle,ta Vista i XP jsou legální?Protože při vložení originálního cd by se žádná chyba neměla objevit.Pokud došlo ke ztrátě či poškození cd jde OS stáhnout z netu ale je třeba originální klíč.Bylo nastavené bootování z cd?

hodnocení

0x

Proč se nechce spustit instalace? Co to udělá? Co je za chybu u instal xp?

@ahasver:
Chyba se objevit může, proč by nemohla? Stačí např hw problém (ramka, grafika, problém se čtením cd...)

ahasver4*

@maverick .. by se žádná chyba neměla objevit...Ale uznávám,že jsem to špatně formuloval.Dám si pozor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]