Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook Asus - má nebo nemá bluetooth

Od: honza* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, přemýšlím o koupi notebooku a jeden z těch, mezi kterými se rozhoduju je Asus FJR AP075C. Jediné, co mi zatím zabránilo se pro tento notebook definitivně rozhodnout je nepřítomnost bluetooth. A v tom je právě ten háček, na některých stránkách je psáno, že tam BT je, na jiných, že tam není. Na oficiálních českých stránkách asusu ten model zatím není, na globalu je psaný jako optional. Na stránkách firmy, kde ten notebook chci koupit je psáno, že BT nemá. Může mi někdo, kdo ten notebook zná nebo ho vlastní říct, jak to je? Díky H.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na google neni ani zmínka o noťasu s timto označením (určitě je to označení správně?). Každopádně pokud je tam optional tak by to mělo být volitelné takže ukecat aby ti objednali ten s BT. Pokud neni ani na českém asusu tak by se ti špatně objednával...
honza*
hodnocení

Jsem se překlep, teď to vidím, je to Asus F3JR AP075C. A googloval jsem to před tím taky se stejným výsledkem, polovina ano, polovina ne.
Tak znovu páč jsi to nepřečetl celé- optional bude znamenat volitelně, čili ať ti objednají ten s BT
honza*
hodnocení

Ale ano, dočetl. Umím anglicky, vím, co je optional a vím, co to znamená. Abych to vysvětlil já tobě, Asus F3JR je modelové označení, něco jako Škoda Fabia Sedan. AP075C je typové označení, tedy něco jako Škoda Fabia Sedan 1,4 MPi. A každy motor 1,4 MPi je totožný, což znamená, že ten notebook Asus F3JR AP075C bluetooth buď má a nebo nemá, ne že některý ho má a některý ne. Problém je ale v tom, že některé internetové obchody v technické specifikaci k tomuto notebooku uvádí, že BT má, jiné že nemá. Oficiální stanovisko od výrobce se mi zatím získat nepovedlo. Je to asi jako kdyby jeden obchod s Automobily psal, že Škoda Fabia Sedan 1,4 MPi má 55 kW, a druhý, že 65kW. Už si rozumíme?
Technické specifikace mi objasňovat nemusíš. Sekl ses, právě že ani ta tvá 1,4MPI neni stejná, pač maj různé výkony a výbavy :P
Ale nechápu proč se dohaduješ se mnou místo toho aby jsi vlítl do obchodu tam aby ti ten BT vyvrátili a nebo ne a dohodl se že chceš ten samej s BT. Negooglil jsem, vycházim z tvojich info a když je volitelně tak je volitelně (nevim proč se tak divíš- třebas u Dellu je to zcela běžné- nakonfiguruješ si noťas podle sebe). I kdyby ho tady někdo měl tak to tím pádem vůbec neznamená že i ten tvuj by na tom byl s BT stejně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]