Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, dítěti jsem zakázal fb, to si deaktivovalo učet. denně koukám na cookies, týden se tam třeba facebook datr neukáže, pak ano, vyčistím cookies a třeba druhý den to tam je zase, pak třeba dva dny nic a pak opět. Dítě se dušuje , že fb nenavštěvuje. I když tedy moc nevěřím, ale slibuje že ne. Nic jiného (krom jiných stránek) po rozkliknutí složky FB tam není, než jeden odkaz na ten datr a nějaká čisla-obsah. když to zkusím do vyhledávače zadat, tak mi to nic nenašlo. Jak je to možné? nebo mě dítě tahá za nos? prosím poraďte mi. At netrestám nespravedlivě.Děkuji za případnou odpověď.
To by měl být dočasný identifikátor, který se vytvoří pro anonymní (nepřihlášené) uživatele při návštěvě fb nebo stránek, které jsou na něj propojeny. Nejspíš stačí i taková ta fb node s komentáři nebo s like tlačítkem, jako je třeba tady na stránce dole vpravo, a už se to vytvoří.
ještě jde o to, že jsem třeba tři dny doma, opodál počítače, na počítači se prohlížejí i další ruzné web.stránky (i s tím odkazem na fb ) a nezobrazí se to. Jen co vypadnu z domu a přijedu, tak to tam najednou je. A tady dole, jak je ten odkaz na fb, tak to v cookies nezaznamenalo, až po kliknutí na ...to se mi líbí... naskočil fb, ale už i s více řádky , nejen název datr. Chápal bych vaše vysvětlení, ale nechápu že se to objeví až když jsem z bytu pryč. Proto mi to vrtá hlavou. Přesto moc děkuji za názor. Zkusím věřit.
Jo, no .. podle popisu toho umístění používáte asi Chrome? Je tam pouze samotný datr, žádná další pole? Já mám v druhém prohlížeči, který obvykle nepoužívám a kde jsem se na fb nikdy nepřihlásil, taky jen datr a xsrc, ten je od přímého odkazu na fotku. Ono totiž kdyby se někdo na ten fb přihlásil a pak odhlásil, bylo by tam údajů víc, viz nikcub.appspot.com/.... Nevím, nakolik je to pravdivé a směroplatné pro aktuální verzi fb, ale jen tak pro přehled .. bylo by tam toho prostě víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.