Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook datr

Od: vena* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, dítěti jsem zakázal fb, to si deaktivovalo učet. denně koukám na cookies, týden se tam třeba facebook datr neukáže, pak ano, vyčistím cookies a třeba druhý den to tam je zase, pak třeba dva dny nic a pak opět. Dítě se dušuje , že fb nenavštěvuje. I když tedy moc nevěřím, ale slibuje že ne. Nic jiného (krom jiných stránek) po rozkliknutí složky FB tam není, než jeden odkaz na ten datr a nějaká čisla-obsah. když to zkusím do vyhledávače zadat, tak mi to nic nenašlo. Jak je to možné? nebo mě dítě tahá za nos? prosím poraďte mi. At netrestám nespravedlivě.Děkuji za případnou odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

To by měl být dočasný identifikátor, který se vytvoří pro anonymní (nepřihlášené) uživatele při návštěvě fb nebo stránek, které jsou na něj propojeny. Nejspíš stačí i taková ta fb node s komentáři nebo s like tlačítkem, jako je třeba tady na stránce dole vpravo, a už se to vytvoří.

vena*
hodnocení

ještě jde o to, že jsem třeba tři dny doma, opodál počítače, na počítači se prohlížejí i další ruzné web.stránky (i s tím odkazem na fb ) a nezobrazí se to. Jen co vypadnu z domu a přijedu, tak to tam najednou je. A tady dole, jak je ten odkaz na fb, tak to v cookies nezaznamenalo, až po kliknutí na ...to se mi líbí... naskočil fb, ale už i s více řádky , nejen název datr. Chápal bych vaše vysvětlení, ale nechápu že se to objeví až když jsem z bytu pryč. Proto mi to vrtá hlavou. Přesto moc děkuji za názor. Zkusím věřit.

dzordz*

Jo, no .. podle popisu toho umístění používáte asi Chrome? Je tam pouze samotný datr, žádná další pole? Já mám v druhém prohlížeči, který obvykle nepoužívám a kde jsem se na fb nikdy nepřihlásil, taky jen datr a xsrc, ten je od přímého odkazu na fotku. Ono totiž kdyby se někdo na ten fb přihlásil a pak odhlásil, bylo by tam údajů víc, viz nikcub.appspot.com/.... Nevím, nakolik je to pravdivé a směroplatné pro aktuální verzi fb, ale jen tak pro přehled .. bylo by tam toho prostě víc.

vena*
hodnocení

používáme mozilu. je tam jen ten datr. tak jo, budu věřit. protože opravdu když se přihlásím já, tak tam toho naskáče daleko víc. díky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]