Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mys nereaguje

Od: martinka* odpovědí: 7 změna:

dobry den na svojem pc kdyz spustim pc a nacte se mi plocha nejde mi hybat z mysi

nwm co mam delat muzu hybat jen z klavesnici (pisu z notasu)

ani nouzovem rezimu zni nemuzu hybat hybe se jen pri nacitani windowsu prosim moc o neakou radu:(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zkus ji v jiném USB slotu.

martinka*
hodnocení

to sem samozdrejmne skusila a nic .. predtim sem necoinstalovala mozna ze se mineco podelalo:( achjo fakt nevim ..

ahasver4*
hodnocení

0x

Máte-li jinou na vyzkoušení...Už jsem takhle pár myší vyhodil.byly až podezřele levné a podle toho taky vydržely...

martinka*
hodnocení

SKOUSELA jsem i jinou mys ..

mysi jely obe dve nez sem nainstalovala neakou instalaci a neak to asi poskodilo system

ale mys jede na jinem pocitaci

ahasver4*

Nepamatujete si jaká byla ta poslední instalace po které to přestalo jít?Nebo zkuste Obnovu systému do posledního bodu obnovení.

nas*
hodnocení

0x

Hele chápu , ale musite si pustit ovladaci paneli a tam pripojeni misi a nastavit si ji.;)

plaky*

skus ako hovori nas,ked nie,tak mozes mat niekde zlomeny kabel,pokial je teda mys s kablom...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]