Nejste přihlášen/a.
Nedaří se mi otevírat doručené mejly s různými koncovkami např: avi,mpg,wmv,pps,ppt a i jiné...Prosím o název nějakého programu,který by mi tuto možnost otvírání všech koncovek mejlů opět vrátil .Mám Vistu a jsem v této oblasti laik. - Děkuji za radu.
Pokud používáte internetový prohlížeč, tak přílohy stáhnout do Dokumentů /na Plochu nestahujte/ a otevřít v počítači.
Jedná-li se o poštovního klienta jako je třeba Outlook Express, Windows Live Mail, Evolution či jiné, tak bych juknul do Start-Ovladací panely-Možnosti složky-Typy souborů a nastavil bych program, kterým jednotlivé soubory s určitou příponou otevřít. PPT/PPS se otevírají v Impessu nebo PowerPointu či jiném přehrávači prezentací, WMV/AVI/MPG se otevírají ve Windows Media Playeru nebo KMPlayeru či jiném přehrávač, atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.