Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu zobrazit mejly

Od: riche* odpovědí: 3 změna:

Nedaří se mi otevírat doručené mejly s různými koncovkami např: avi,mpg,wmv,pps,ppt a i jiné...Prosím o název nějakého programu,který by mi tuto možnost otvírání všech koncovek mejlů opět vrátil .Mám Vistu a jsem v této oblasti laik. - Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Vy máte čerstvě nainstalovaný systém?Nebo se vám ty mejly přestaly otevírat najednou?Jestli je to čerstvé,budete potřebovat více programů.Třeba M.Office či Open Office,Adobe Reader,VLC atd...

hankauk*
hodnocení

0x

Emaily by měly jít otevřít bez problémů. Něco jiného jsou přílohy, které se k mailům připojují. Zkuste přílohy nejprve stáhnout do počítače a pak otevřít.

bena*
hodnocení

0x

Pokud používáte internetový prohlížeč, tak přílohy stáhnout do Dokumentů /na Plochu nestahujte/ a otevřít v počítači.

Jedná-li se o poštovního klienta jako je třeba Outlook Express, Windows Live Mail, Evolution či jiné, tak bych juknul do Start-Ovladací panely-Možnosti složky-Typy souborů a nastavil bych program, kterým jednotlivé soubory s určitou příponou otevřít. PPT/PPS se otevírají v Impessu nebo PowerPointu či jiném přehrávači prezentací, WMV/AVI/MPG se otevírají ve Windows Media Playeru nebo KMPlayeru či jiném přehrávač, atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]