Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám, že hra není registrovaná STEAM

Od: honzi0020® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Jak poznám, že hra není registrovaná přes STEAM?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Nainstalovaná má vlastní složku a jde spustit bez steamu. Jinak při výběru by to mělo být v popisu nebo požadavcích, že je vyžadované internetové připojení a steam platforma. Ty, co steam vyžadují, se musejí koupit a stáhnout přímo v něm, takže jestli to je z jiného zdroje, bude to stand-alone, no-steam (nebo nějak tak by se to nazvalo) verze.

hodnocení

Jedná se o hru mafie 2. Hru jsem koupil od hráče, který jí pry neinstalovat. Nemám dost silný pc abych hru hrál. Tak jí chci prodat.

Když jsem hru instaloval chtělo instalovat přes steam tak chtěla přístupoví kod. Kdyby byla hra už registrované poznal by to steam v této fázi. Jde mi o to že hru neschci zbytečně instalovat a tím vytvoříl registraci at si jí vytvoří nový kupující?

dzordz*

Jo takhle .. no to asi nezjistíte, jedině případnému zájemci nabídnout, že mu ji registrujete na samostatný nový účet a prodáte ten. Jinak můžete hru leda prodat "v dobré víře" a pak případně vrátit peníze, kdyby to číslo už použité bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]