Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit minecraft

Od: tynka* odpovědí: 13 změna:

ahoj menuju se týna a potřebuju, kdo víte kde se dá koupit minecraft (je to velmi duležité) ;)

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Minecraft kup jedině z webu minecraft.net. Ne odjinud! Bývají to buď neplatné kódy, nebo kódy koupené z hacknutých bankovních účtů, takže je zase pravděpodobně zablokují. Takové gift kody se dají koupit třeba právě na aukru. Takže jestli nechceš přijít o peníze tak jedině na minecraft.net

ahasver4*
hodnocení

0x

minecrafter.cz/...

Tady o tom něco píší

saq*
hodnocení

0x

že by www.minecraft.net *smich*

tonanton
hodnocení

0x

tady ho maj porad sladem a levneji nez na minecraft.net

hry.tojepohoda.cz/...

spiderson

Díky, funguje to! Poslali mi klíč na dobírku, trvalo to jeden den :-D

14

kecáš nini tam

tonanton

mno už ne ale byl :) postoval sem to již nějakou dobu zpět... minecraft už je jen na minecraft.com lze i sehnat bezplatnou plnou hru navody jsou na youtube a dle ohlasu funkční ale nezkoušel jsem mam ho koupeny ...

biba
hodnocení

0x

ja ties neviem ja to ties chcem vediet lebo teraz to tu hladámW

;)

Řikám, že na http://minecraft.net

mcnov
hodnocení

0x

kde jinde než na Minecraft.net tvl*zed**smich*

pipin

chytráci, co říkají, že na minecraft.net .. jen pro upřesnění.. nedávno mi zcizili data z kreditky a stáhli několik tiséc právě přes herní servery... tak mám bloknuté placení kartou atd.. tak co na to teď?... jsou jiné možnosti? třeba v nějakém kamenném obchodě koupit cards?.. díky chytráci co si třískají čelem do zdi...

Tak to bude chyba někde na tvé straně. O nějakém podvodu slyším prvně a možná to přímo s minecraft.net vůbec nesouvisí.

fenix*
hodnocení

0x

To jsem nevěděl že si to mohu koupit na dobírku.*sok*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]