Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Když si chci pustit nějaké video na internetu tak se mi zobrazí toto:
Error #2046
a video se vůbec nepřehraje. Mám nejnovější adobe flash player chvilku videa šla přehrávat, ale pak z ničeho nic toto. Neíte si s tím rady? Děkuji.
Někde je tam okénko s akcelerací.Taky jsem měl ten problém a po zrušení zaškrtnutí toho políčka bylo vše v pořádku.
ano ale bohužel mě se to okénko nezobrazuje na te strance zobrazí se
Website Storage Settings panela pod tímto nadpisem velká mezera kde má být právě ten panel a pak už jen text ... zkoušlel jsme i jiné prohlížeče ale pořád s emi panel nezobrazí
Dám sem obrázek aby jste viděl jak to vypadá...
doplněno 31.10.11 20:35:A není třeba možné,že vám chybí tenhle plugin? porse.cz/...
Na té stránce je někde uprostřed.Trochu mě mate že už vám to šlo..
bohužel ani s tím pluginem to nefunguje. zkousle jse odinstalvat a znovu nainstalovat flash pplayer ale stejne to nepomohlo a ona tabulka se nezobrazila v zadnem prohlizeci myšleno ta tabulka co je v odkazu na to nastavní navíc ani jiné prohlizeče nepomohly
jen na notebooku se mi zobrazí
Musím se upřímně omluvit,já už nevím dál co by pomohlo.Ale jsou tu lidé,jako je třeba yakub,juldab,ladinpraha či dzordz,kteří,až tenhle problém zaregistují,určitě najdou řešení.Tak ať se zadaří!Sebekriticky říkám,nevím..
Ještě mě napadlo,instaluješ při ukončeném/zavřeném prohlížeči?
doplněno 01.11.11 23:28:Tak ještě jednou.Určitě bych vyzkoušel návod pode mnou..Ale vyzkoušej ještě komplet ho odinstalovat,pak použít... slunecnice.cz/... znovu nainstalovat...
doplněno 01.11.11 23:32:To a na konci tam dělá neplechu,tak znovu... slunecnice.cz/...
Tak zaregistroval jsem, jen nevím, jestli mám řešení Ta chyba může být způsobena prošlým certifikátem, chybou ve flash aplikaci nebo snad ještě něčím jiným, což asi bude bohužel tenhle případ.
Zkusil bych asi následující, smazat všechny cookies prohlížeče, na get.adobe.com/... stáhnout a nainstalovat aktuální verzi, pak ze startu nebo z ovládacích panelů spustit Flash Player, mělo by se otevřít okno s nastavením (není tam ale všechno, co je v tom webovém nastavení). Jestli se vám podaří otevřít, tak tedy na první záložce Zablokovat všechny weby, Odstranit vše, pak opět Povolit. Na poslední záložce znovu Odstranit vše. Pak zkuste, jestli to bude fungovat.
Dále, pokud to dělá jen u videí a jiné menší flash aplikace fungují, zkuste někde u embednutého videa (třeba něco na zpravy.idnes.cz) ho nespouštět, jen kliknout pravým a jít do Nastavení, na první záložce se může vypnout akcelerace, pokud to je tedy tím.
pprošlý certifikát to by mohlo být řešení mám už vybitou bateriii na základní desce takže když spustím pc tak jede od roku 2001 a času 00:00 až přijdu domů tak to zkusím
Prošlý certifikát byl myšlen na serveru, pokud se flash aplikace někam připojuje s využitím šifrování, vrátí se jí odpověď, že danému bezpečnostnímu certifikátu už skončila platnost, a není to v programu nijak ošetřeno, pak to spadne s touhle chybou. S tím nic neuděláte. Stejně tak ten druhý typ chyby, který se vyskytoval někdy ve 2010 kvůli chybě v nějakém flashovém SDK, tvůrci museli updatnout svůj vývojový software a flash vytvořit znovu. Zdá se tedy, že u vás to vyhazuje chybu ještě z nějakého jiného důvodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.