Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je tu někdo, kdo má zkušenosti s Photoshopem CS3? Potřebovala bych poradit ohledně retušování, vkládání masek a tvoření panoramat, většinou jsem používala program Photofiltre, ale kvalitnější je Photoshop, tak jsem si ho pořídila do notebooku teď nemůžu přijít na to, jak se s ním retušuje a dělají panoramata, nebo, jak udělat k fotce jiné pozadí, aniž by bylo vidět, jak jsem to ořízla, vůbec netuším, jak to udělat, zkoušela jsem to i v programu GIP, ale nemělo to takovou kvalitu, jakou jsem viděla u jedné slečny, která tvoří ve photoshopu. Někdo obětavý, kdo by mi vysvětlit postup, jak se s Photoshopem zachází?...
Předem moc díky za odpověď! ![]()
Pokud tu nenarazíte na hodně obětavého rádce, tak si myslím, že se to budete muset naučit samostudiem.
Na internetu je hodně stránek, kde jsou manuály i videonávody jak a co:
viz napr:
Je to opravdu profesionální program a tak spíše číst a zkoušet, číst a zkoušet ... na pár rad z poradny to rozhodně nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.