Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upozornění zabezpečení sítě Internet

Od: jarinht® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,ve svém PC používám poštovní server Microsoft Outlook.Při každém otevření pošty se mne v zorném poli objeví hlášení :Upozornění sítě internet - server,ke kterému jste připojeni,používá certifikát zabezpečení,který nelze ověřit.Cílový hlavní název je nesprávný.Prosím o radu,jakým způsobem zamezím zobrazování uvedeného hlášení.Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Odkud stahujes postu? Seznam? Podivej se, jaky mas nastaven POP3 server u daneho uctu.
hodnocení

Ne od tiscali,ale před novou instalací "ofisáků"mne to šlo normálně.

luke237
Mas Outlook 2007? Podivej se, jestli tam mas tyto udaje - hlavne to pop3.tiscali.cz ( navod)
luke237
Ted jsem si vsiml, ze to nemuze overit "cilovy hlavni server". Jestli ti ta hlaska dava okenka s nejakymi zalozkami, podivej se, ktery ze hlavni server to je.
hodnocení

Díky za radu,měl jsem špatně nastaven hl.server.Již se hláška neukazuje.

luke237
Co jsi tam mel a co tam melo byt?
hodnocení

Ještě jednou díky za radu,v dalším nastavení i obecného jsem měl špatně nastaven poštovní účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]