Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na super ovladač

Od: moncherry* odpovědí: 3 změna:

Už vážně nevím co s tím notebookem udělat. Otevřel jsem Super ovladač a hned se sám od sebe aktualizuje.

Stahuje AQ S0 10.0.0.761.zip 2535 kb už přes hodinu. Nevím jak to popsat, ale hned na toto okno vyskočilo další LiveUpdate kde nařizuje zavřít Super ovladač kliknout zde na OK.

No, ale na zvýrazněné tlačítko Přerušit - na tom stahování - nejde - vůbec nereaguje. Zrušit a ukončit jsem to mohl jen restartem PC.

V Gmailu mě vyskočí lišta s upozorněním: selhal plugin Skype Toolbars!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Toolbary jsou vůbec neštěstí.Já je neinstaluji.Ten Super ovladač se aktualizuje podle nastavení.Tak v něm zaškrtněte neověřovat aktualizace,pak se vás při spuštění sám zeptá jestli databázi aktualizovat.Nastavte si to a restartujte.Pak by to mělo chodit jak má.

juldab*

Tahle legrace je typický malware. Jsou to stejný lidi jako zrychlení počítače atd.Obvyklá obchodní politiika: Vyvolat u neznalých strach a pak nabídnout placebo za hodně velkou škváru!

ahasver4*

Já už jsem ho tu trošku hájil.Protože rád zkouším,tak jsem si ho pořídil.Nikdy mě nezklamal.A když se nastaví kontrola staženého přes antivir,je to i bezpečné.Ale vím,že názory na něj jsou různé.Samozřejmě,že nějaké ,,urychlovače,,ani náhodou..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]