Nejste přihlášen/a.
Letos v březnu jsem koupil nový počítač se základní deskou ASUS M4A88TD-V EVO/USB3, skříni Coller Master Elite 310 a Windovs 7 Home Premium 64 bit. Když zapojím sluchátka LOGO s /... do zdířek na přední straně skříně tak mi zvuk je slyšet pouze v jednom sluchátku a ve druhém pouze velmi slabě a mikrofon nejde vůbec. Když tyto sluchátka zapojím se zadu tak zvuk je slyšitelný dobře z obou sluchátek, ale mikrofon nefunguje ani tam. Zkoušel jsem už asi téměř všechny možné nastavení zvuku a mikrofonu, ale zprovoznit se mi to nepovedlo. Sluchátka by měly být v pořádku. Zkoušel jsem je na starým počítači a tam funguji bez problému včetně mikrofonu. Nevíte někdo čím by to mohlo být, jak to zprovoznít a co bych ještě mohl vyzkoušet? Počítač by měl být ještě v záruce a tak by mne zajímalo zda je to na reklamaci. Tento problém se mi vyskytuje už od začátku co mám tento počítač, ale dříve jsem neměl příliš čas se tím zabývat.
To první bude možná špatným zapojením předního panelu, přesněji jeho propoj na desku.
To druhé bude špatným nastavením mikrofonu. Co deska/pc to jiné nastavení. Někdy je potřeba pohrabat se v detailním nastavením ovládacího sw ke zvukovce, ne jen zesílit mikrofon na záznam a přehrávání. Nevíme co jste zkoušel, ale když píšete všechno a stojíte si za tím tak jedině ty ovladače
Pokud Vám to stavěla firma,tak také musí uznat záruku.Dle toho co píšete bych také usuzoval na špatné zapojení.A v tom případě bych se na tu firmu obrátil.Už proto,že otevření kejsu známená problém.Některé firmy se pak cukají se zárukou.Sice nemají pravdu ale hádejte se pak...
Záruku by snad uznat měli. Jedině, že by se vymlouvali, že jsem si něco nevhodně přenastavil sám, ale to snad ne. Nejde mi to asi od začátku. Zjistil jsem to ale až později (asi po dvou měsících), protože dříve jsem sluchátka s mikrofonem nepotřeboval použít a ani mne nenapadlo to vyzkoušet. Teprve až pak jsem se zkoušel hrabat v různých nastaveních, ale nic nepomáhá problém vyřešít. Skříň bych neotevíral, protože se stejně nevyznám co a jak má být ve vnitř zapojené a navíc ji mám kvůli záruky zaplombovanou.
Copak o to,můžete ji otevřít,přece nebudete celou záruku nechávat počítač nečištěný.Pokud jsou rozumný,tak by to uznaji.Něco jiného je zásah do HW,to by se jim asi nelíbilo.A nastavení programu není důvod k neuznání záruky.Uvidíte,že Vám to zprovozní a ještě se omluví...
Pokud je pc zapečetěné tak bych to nechal opravit a pak rozpečetit a nebo ať ti to vyčistí od prachu, samo, že zdarma
Pokud jde o to nastavení tak to bych ti poradil rád, ale je to o přenastavování na konkrétnim pc. Hrál jsem si s tím na několika pc, někde stačilo vypnout/zapnout mic boost (to zkus), někde detailní nastavení u softu od zvukovky...
doplněno 31.10.11 12:30:Jo a ten panel- je připojený na základní desku a pokud konektor není vcelku tak lze jednotlivé propoje přeházet a to může být problém
S tím formátováním textu by se opravdu mohlo něco udělat. Někdy to naformátovaný text příspěvku uloží bez problémů, ale většinou ne a nyní to vynechalo i jedno slovo.
Psal jsem,že záleží na firmě.Oni si to tím zjednodušují.Já jsem volal do servisní firmy,která dělá záruky na můj počítač a tam mi řekli,že pokud nezjistí nějaký hrubý zasah do PC,násilné poškození,či výměnu HW,tak je nějaká blomba nezajímá a záruku uznají.A že můžu čistit svůj PC jak uznám za vhodné.Také mi pak odešel HDD a bez problémů mi opravu provedli.Takže,jak jsem psal,záleží na solidnosti té které firmy...
ahasver4: Ano záleží na firmě a hlavně jaké záruční podmínky si která firma stanovi. Pokud je skříň počítače zaplombovaná tak to je asi dost jednoznačné. Jinak nevím k čemu by ta plomba mohla být dobrá.
ahasver4: Ano vedeme tu tak trohu filozofickou diskuzi. Podle tebe jsou plomby snad protizákonné a nebo se nemusí respektovat? Měl bych snad tu plombu z počítače odstranit, protože podle tebe by tam neměla být? Šel by jsi se pak místo mne dohadovat ohledně záruky když by ta plomba byla odstráněná? Asi ne, protože to by nebyl tvůj problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.