Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časté resetování WA-6202-V3 router

Od: voloda® odpovědí: 4 změna:

Zdravím! Nemá někdo větší zkušenosti s routrem WA-6202-V3.Vlastním ho již delší dobu. Používám zabezpečení WPA TKIP, před tím WPA2. Myslím, že na funkci to nemá žádný vliv. Problém je v tom, že poměrně často musím router odpojit od el. proudu a opět nahodit, aby se mi spároval s notebokem, případně dalším počítačem. Někde jsem četl recenzi, že tento problém vzniká i jiným uživatelům. Co s tím? Sehnat jiný?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju zaktualizovat firmware - i4wifi.cz/...
Lepší by bylo, kdyby jste používal WPA2(nebo WPA2-PSK), je přecijenom k kousek dál, než starší WPA. A šifrování TKIP nebo AES, to je jedno jaké používáte.

Jinak tuhle značku vidím poprvé v životě, jeslti si budete kupovat nový, vybírejte ze značek jako je TP-Link, Belkin, Edimax, Asus, D-Link, apod. Nejideálnější je kouknout na značky wifinek v počítači/notebooku a koupit takovou značku, jakou máte na počítači/notebooku. Přístroje pak lépe spolupracují. Já mám doma wifinu postavenou na TP-Linkách, které tímto můžu i doporučit.

hodnocení

A máte nějaký typ od TP-Linku? Notebok připojuji přes wifinu do 10 metrů, to je v pohodě. V pokoji mám však počítač syna a to je přes 2 zdi - vše v jednom patře.

bena*

Tak to můžete tento nejobyčejnější od TP-Linku, který doporučuji - TP-Link TL-WR340GD. Koupíte ho kolem 400 Kč.

Mám ho v panelákovém 3+1 bytě a znamé jsou ho dával do dvoupatrového dvougeneračního RD a není problém s kvalitou signálu.

ahasver4*
hodnocení

0x

Přiznám že i já ho vidím poprvé.Kdyby tohle dělal mě,je dávno pryč.Já mám tenhle a signál i v prvním patře RD bez problému... aukro.cz/...

doplněno 30.10.11 19:41:

A když už počítáme ty zdi,tak já mám signál i za čtvrtou...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]