Ahoj lidi, mě jen tak neodbydete , správce hesel ( mozilla firefox), maverick - odkaz ok, ale já u toho nikdy nekončím. Mám stažený Password Exporter, ten rozšíří Správce hesel, ale když ty hesla zkopíruju na plochu objeví se mě po otevření Stránku XML nelze zobrazit - Vstup XML nelze zobrazit pomocí šablony stylů XLS. Opravte tuto chybu a klepněte na tlačítko aktualizovat, nebo akci zopakujte později. Dál pod čarou : V obsahu typu text byl nalezen neplatný znak ... . žiju v domění, že po otevření uvidím všechny servry a k nim uživatelská jména, hesla. Díkec , čauec - učitě ne na dlouho.
Řikal jsem že Firefox neznám,ale podle mě je tady chyba právě jen v zobrazení xml souboru, pokud by jsi provedl import do firefoxu tak to hádám pujde, případně otevřít v něčem jinym
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.