Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit ttf písmo do Windows movie makeru?

Od: soina* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nevíte, jak vložit již nainstalované (resp. stažené) písmo formátu ttf do Windows Movie Makeru tak, aby bylo v něm použitelné a zařazené v databázi jeho fontů?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Stažená písma zkopírujte do Ovládacího panelu písma. Pak by mělo být použitelné i ve WMM.

soina*
hodnocení

Děkuji, ale kde takový panel najdu?

ladinpraha*

Pokud na písmo klikneš pravým tlačítkem, tak se objeví nabídka Nainstalovat.

bena*

Já to záměrně píšu s velkým O, aby Vás to trklo, že se jedná o složku Ovládací panely, kterou najdete v Nabídce Start nebo v Tento počítač.

ladinpraha: Je to dobré, ale jesltiže to je třeba 100 písem, tak bych to nechtěl každé ručně instalovat. Jendodušší je to vzít a zkopírovat právě do té složky Písma, která se nachází v Ovládacích panelech.

ladinpraha*

Základní sada písem ve Windows obvykle postačí a navíc si tam dávám jenom několik fontů, které mě zaujmou nebo které potřebuji. Ale pravé tlačítko a pak Nainstalovat se dá použít i když vyberu všechny fonty, které mám k dispozici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]