Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení na Badoo

Od: rendule38 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mi někdo poradí jak po přihlášení na Badoo lze nastavit jako"nepřítomný, neviditelný" a tak...jak je tomu třeba na skype. Díky moc za rady,R.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

badoo.com/...

HCAuutR_uZ#i12_1
badoo.com/...
Tohle píší v nápovědě,je tam ale,že zobrazení přítomnosti je automatické.Jestli se to nedá nastavit podle prvního odkazu,tak asi ta možnost není.Je to moc dlouho,co jsem Badoo používal a tenkrát to nešlo.
rendule38
hodnocení

díky za informace, já už ho taky právě mám dlouho, ale spíš jde o to,aby někteří neviděli, že jsem on-line...pak začnou psát různé zprávy, o které třeba nemám zájem...Dočetla jsem se, že je můžu dát do blokovaných uživatelů...no uvidím, vyzkouším...Ale jestli někdo jiný ví jak na to, být neviditelná tak budu ráda.:)

hodnocení

0x

Zdravím, mám dotaz - dá se zrušit registrace na BADOO? Děkuji. V návodu jsem to nenašla.

rendule38
hodnocení

Já jsem to našla v předešlém odkazu-návodu v nastavení bod 9, ale nezkoušela jsem to... tak nevím.

dolis72*

v pravo nahoře Nastavení a pak vlevo smazat profil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma badoo přihlášení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]