Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
můžete mi někdo poradit, jestli jde upravit ta nabídka, která se objeví po kliknutím pravým tl.myši na soubor? Potřebuji ji pročistit, odstranit nepotřebné nabídky, jelikož mám ten seznam tak dlouhý, že musím šipkou posunovat dolů, jen abych se např. dostal na "Přejmenovat". Předem děkuji za Vaše rady a přeji hezký večer
Jde, upravuje se v registrech. V HKEY_CLASSES_ROOT jsou všechny možné třídy podle přípony nebo názvu, uvnitř každé z nich v shellex/ContextMenuHandlers odkazy do HKEY_CLASSES_ROOT/CLSID, které pak odkazují na obsluhující binárku, podle které poznáte, k čemu to patří.
Ale do toho bych se radši nepouštěl, vzal bych na to nějaký program, třeba ShellMenuView.
Ten prográmek jsem otevřel, vyskočilo mi okno s mnoha řádkami s příkazy, ale to, co jsem hledal a chci odstranit (např. Scan with Spyware Terminator, nebo TuneUp Shredder, nebo Odinstalovat s Revo Uninstaller Pro) jsem tam bohužel nenašel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.