Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GTA IV - Sekání

Od: black* odpovědí: 5 změna:

Zdravím . Chci se zeptat . Koupil jsem si nový PC + GTA IV jenže to prostě nechápu . Mám 8 GB Ram , ATI HD 5570 2GB hraju ho na detaily ( na fotce ) a hrozně se to seká i takhle . Třeba Mafiu 2 rozchodím skoro na nejvyšší detaily bez sekání . V čem to může být? Děkuji .

doplněno 29.10.11 21:28:

Na nižší detaily to nemá cenu hrát , je to něco hrozného .

GTA IV - Sekání

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasgulas
hodnocení

0x

Jestli se nepletu, tak GTA IV je jeden z nejhorších portů (konverzí), který byl vytvořen. Proto jsem ho ani nezkoušel. Ale udivovalo by mě, kdyby to trochu nespravili patche... máte je?

tomasgulas

*nespravily *hi*

black*
hodnocení

Ano mám je . Spravili to ale jen trochu . Ale pořád je to hrůza *zed*

dusi*
hodnocení

0x

nechtel bych mit novej pocitac a asi drahej a nerozjet mafii na plny :D ja mam jen 1Gb ATI a 4 Gb ram a jedu to na plny :D

black*
hodnocení

Jenže tady nejde jen o Grafickou kartu a RAM .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]