Nejste přihlášen/a.
S ohledem na to,že jsem na tom dost mizerně co se týče počítačů, žádám vás o radu v možná banální záležitosti. Po přihlášení se do své mailové schránky na Klikni.cz se jaksi nemůžu odhlásit. Nemám čím, protože mi z nějakých záhadných důvodů zmizel chlívek s nápisem "Odhlásit". Vysvětlil by mi to někdo prosím a poradil co s tím? Tisíceré díky
Ano, stačí smazat cookies. V Internet Exploreru 8 a 9 je na to zkratka Ctrl+Shift+Del a tam vyberete co smazat. Klidně vše zaškrtejte a klikněte na Odstranit.
U Opery 10 a 11 stačí kliknout na tlačítko Opera, dále pak na Nastavení a vybrat Vymazat soukromá data.
U ostatních prolhížečů to bude podobné.
Případně lze to čistit čističi jako je CCleaner a podobné.
Bohužel to já nevím, já mám email na Hotmailu a na Seznamu, tak opravdu nevím. Zkuste kontaktovat nějakého admina.
Já si poštu spravuju ve svém poštovním programu a neprohlížím si ji přes internetový prohlížeč. Windows XP mají vestavěný Outlook Express, Visty Windows Mail. Nebo můžete zkusit nainstalovat jiný, například Microsoft Office Outlook /je součástí Microsoft Office/ nebo WIndows Live Mail, The Bat!. Evolution či jiný..
Stačí si ho nastavit a poštu si můžete spravovat přes něj - je to pohodlnější a určitě lepší.
Nebo hold budete se muset odhlašovat pomocí Ctrl+Shift+Del
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.