Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7-omyl s CMD

Od: wertui odpovědí: 25 změna:

Dobrý den, mám takový problém, testoval sem CMD.exe a zadal tam net user Vivat password,přičemž Vivat je moje uživ. jméno a jedině na tomhle učtě mám admina win 7, nešlo by zjistit na které heslo mi to windows změnilo nebo nějak ho resetnout či vymazat bez přeinstal windows nebo boot z cd, cd/dvd mechanika nám blbne a reset disk pro hesla nemám :/, předem děkuji za odpovědi

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Jednou jsem na to odpověděl a byl jsem varován,že lámání hesel sem nepatří...A právem,mě seřvali...Ale jde to...:)

wertui
hodnocení

nemusím ho prolomit :), stačí vymazat,změnit, či resetovat :D,abych se dostal na svuj hlavní učet a jestli nejde zjistit na jaký heslo mi ten příkaz změnil,fakt sem chtělo něco zkusit a napsal sem tohle a bum, mam jiný heslo a nevim jaký :D,a už 4 hodiny hledám na seznamu a googlu řešení a pořát nic :/.

bena*
hodnocení

0x

A Vy jste smazal účet Administrator?! To doufám, že ne.

Spusťe systém do Nouzového režimu a přihlašte se jako Administrator. Pokud mají WIndows 7 funkci Při zavedení povolit přihlášení, zkuste ji. Mačtejte F8 po zapnutí počítače. Vyskočí na Vás tabulka Stav nouze, Stav nouze se sítí, VGA režim, bla, bla a možná právě i to Při zavedení povolit přihlášení.

wertui
hodnocení

nesmazal, jen jsem udělal toto, pokusím screen,ale ted už nemužu nic dělat, protože na jiném učtě nemám administrátora a nevím jestli by to přes ten nouzový režim šlo, podle mě to tam nepustí

Windows 7-omyl s CMD
bena*

Určitě tam máte účet Administrator a Guest. To mě nepište, že ne. Jo a pak tam máte ten Váš - Vivat, který je též administrátorský a je jaksi... echm

Takže šup do Nouzáku a přihlásit se jako Administrator /přesně takhle se ten účet jmenuje/, kliknout na Start-Spustit, zadat control userpasswords2 a vymazat ten Vivat a vytvořit nový.

wertui
hodnocení

zkusím,ale podle mě to nepude,protože na tom administrator mám napsano že není aktivní a že tam je heslo,tak uvidíme :), jdu to zkusit a ozvu se

klauke*

Pokud jsi napsal

net user Vivat password

tak jsi změnil heslo uživatele Vivat na password

juldab*
hodnocení

0x

Na sedmičkách jde vráti staré heslo restorepointem

doplněno 29.10.11 21:38:

. support.microsoft.com/...

wertui
hodnocení

tak ten nouzák nefunguje a ophcrack je na CD/DVD a mě nefunguje mechanika :/,to system restore jsem ted zkoušel,ale nějak nic,eště jdu zkusit,ale spíš na co sem to tim CDM změnil nebo nějaky program bez instalace a boot cd na reset hesla :)

wertui
hodnocení

To jsem zkoušel, jestli jsme mi to nezměnilo na password,ale nic tak nevím a nepřepsal sem se, psal sem to pomalu a pečlivě, je to divný a už přes 5 hodin hledám vymazání nebo reset hesla bez boot cd :/ :D,blbá mechanika proč nejde

ahasver4*

Tak to jsme v...:),bez funkční mechaniky..Když se to s...,tak se to s...:)Já jsem tedy s radou v koncích.Sorry...:)

wertui
hodnocení

ok no, tak díky, to je teda v řiti a nějak to bootnout přes usb by to nešlo? :D

juldab*

Samozřemě že bu šlo bootnout z USB ale pouze pokud to deska podporuje a na jiným stroji by sis musel udělat boot Flashusb

ahasver4*

Asi ano ale bootovací usb je dost magie :)

dzordz*
hodnocení

0x

Vytvořit bootovací usb a zkopírovat tam ten program by šlo.

Nejdřív bych ale zkusil v cmd dát net user, což vám vypíše seznam uživatelů, měl by tam být Administrator. Pak můžete použít runas /user:Administrator , kde machine nahradíte názvem počítače a command tím příkazem, který jste použil už dřív na změnu hesla. Odentrujete a bude to chtít heslo k tomu admin účtu, možná to veme rovnou enter (prázdné heslo), možná staré heslo k vašemu účtu, možná heslo vybrané při instalaci systému a možná taky žádné z nich.

wertui
hodnocení

ok pokusim se :D a taková blbá otázka jak zjistim jméno počítače, díky za odpovědí a to boot usb,jde asi jen s flashkou atd, s napíchnutým mobilem asi ne :D

wertui
hodnocení

TAkže to má vypadat asi takto?
runas /user:RaichloviAdministrator net user Vivat password

juldab*

Můžeš se přihlásit do toho počítače do neadministrátorského účtu?

wertui
hodnocení

Ano můžu :), dokonce na ,ale ani na jednom nemam prává :), prostě obyčejný učet.

juldab*

Pak je to práce na pár minut vytvořit nový učet s admin právy. Ale nezlob se radit to tady a člověku který je anonymní by nebylo idealní.

wertui
hodnocení

Já se klidně zaregistruji,ale pochybuju že, to půjde bez admin práv :) to už bych to zkoušel :D

wertui007*
hodnocení

Jsem tu už zaregistrovaný :D,ale podle mě to nepude,spíš mě to nepustí vytvořit novej učet s administratorem

juldab*

Koukni do vnitřní pošty

wertui007*
hodnocení

díky,ale je to zašifrovaný, ten winrar po mě chce heslo x)

wertui007*
hodnocení

nemužu na to heslo přijít, v tom winraru je nějaký uplně divný :D,ale kdyby to pak šlo to by byla paráda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]