Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apple mobile device nejde spustit

Od: jaaaa* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, chtěl jsem zapnout apple mobile device přes správu počítače ale vždy mi to nahodí chybovou hlášku (viz. obrázek). Když ji zavřu tak se nezapne. Nevíte prosím někdo co s tím?Blbne to už pár dní...to se mi itunes nechtěl ani zapnout. Vždy to nahodilo že itunes neodpovídá a vyplo se to. Teď už to aspon hlásí že není zapnutý mobile device ale ten zapnout nejde.

Zkoušel sem všechno. Několikrát jsem zkoušel oddinstalovat, vyčistit registry, restartovat komp a nainstalovat. Bohužel nepomohlo :(

Apple mobile device nejde spustit

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaaaa*
hodnocení

Sorry, vkládám znovu obrázek, nejde tam nic přečíst

doplněno 29.10.11 19:41:

tak se mi to povedlo spustit ale teď iTunes při každém spuštění neodpovídá. Já už fakt nevím co s tím mám dělat :(

Apple mobile device nejde spustit #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]