Mě na komunikaci s tím s kým potřebuji stačí v pohodě ICQ, email a klasickej telefon. Jinak sociálním sítím, počínaje naprosto šíleným FB a konče Google+, (který jsem nikdy nepoužil, takže ho neznám) velkým, ale opravdu velkým obloukem vyhýbám.
Další, ještě větší hloupost než facbook, twitter apod. Jak již tu někdo psal, i mne na komunikaci stačí pouze email a telefon.
Tzv. sociální sítě jsou absolutně k ničemu a a korát lidi dělají lenivější a tupější. Místo aby šli ven nebo do hospody pokecat, tak sednou k počítači, zadají do internetového prohlížeče facbook.com a tím to hasne. Nechápu to.
dzordz*
U prohlížeče vám nebude blbě, nebudete si šlapat na jazyk a plácat kraviny, nenasmrádne vám oblečeni a nic vás to nestojí.
No, v zájmu zachování duševního zdraví budu radši chodit do zaplivaný čtyřky, než si číst ty vejžblepty co dokážou některý (a v dobách kdy jsem zkoušel co to je FB, to byla drtivá většina uživatelů a nepředpokládám, že to teď je nějak výrazně jinak) uživatelé FB ve svý hlavičce vypotit.
Já osobně to považuji taky za ztrátu času.Souhlas s popovídáním v hospůdce.Ale já jsem už hodně starej kus...Mladí si zábavu představují jinak.A snad to i chápu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.