Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvýraznění odkazů na webu

Od: jsfvsk1 odpovědí: 5 změna:

Zdravím, poradí mi někdo, co mám udělat pro zvýraznění již prohlédnutých odkazů na webové stránce? Používám hlavně G.Chrome a tam na prvotní web. stránce si otevřu několik odkazů a když se na tu stránku vracím a chci jiné odkazy, nemám tam barevně vyznačené, které jsem už viděl. U jiných prohlížečů to funguje, takže si nemusím prohlédnuté odkazy pamatovat. Dík za odpověď a přeji hezký den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Máte v Chromu povolenou historii prohlížení?

jsfvsk1
hodnocení

To nevím a ani jak se to dozvědět. Zkusil jsem jít přes klíč na Nástroje a zrušil jsem smazat historii procházení/políčko není zaškrtnuté/, ale nic se nezměnilo. Můžete mi upřesnit ten postup? Díky.

dzordz*

Aha, ono to nastavení teď už vypadá docela jinak než dřív. Asi bych zkusil Možnosti, Pod pokličkou, Nastavení obsahu, vybrat Povolit nastavení místních dat, nevybírat Při zavření prohlížeče.. a zkontrolovat, jestli ten web není uveden ve výjimkách.

jsfvsk1
hodnocení

Zkontroloval jsem Váš postup a tak jsem to měl už nastavené. Neumím zkontrolovat, je-li web ve výjimce. Ale to by ta výjimka musela asi platit obecně, protože se mi nezvýrazňuje po prohlédnutí nic.

bena*

Vybodněte se na google chrome a zkuste jiný prohlížeč, třeba Opera 11 nebo Internet Explorer 9 (ev. IE8).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]