Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pořídila jsem si nový notebook, kde jsou nainstalované Windows 8 (neumím se v nich ještě dost dobře orientovat). Nicméně, velice často se mi stává, že když chci otevřít nějakou webovou stránku v prohlížeči například google, tak mi to zhodí celý internet a vyhodí mi to chybovou hlášku, že prohlížeč přestal pracovat. Myslím si, že to bude asi někde v nastavení, ale jelikož absolútně netuším, kde, můžete mi, někdo poradit? Děkuji předem.
Co je současným prohlížečem? IE10? Je všechno aktualizováno?
Padá to v metru, na ploše, nebo obojí?
Dobrý den, současným prohlížečem je IE (nevím, zda to je 10, moc se v tom nevyznám). Funguje to tak, nebo teda spíše nefunguje, že když si chci najít nějakou problematiku na googlu, tak mi to vyhodí odkazy na webové stránky, nebo přímo na PDF-ka atd. To vše je jasné. Ale pak, když na některé z nich kliknu, tak sice ne u všech, ale v hodně případech se stává, že mi to napíše: Internet explorer přestal pracovat. Pak se prohlížeč pokusí dvakrát obnovit webovou stránku a pak se to celé zavře, protože přesměrování se nezdařilo. Já to možná píšu hodně laicky, ale v této problematice se opravdu ztrácím, právě proto jsem požádala o pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.