Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíjení notebooku

Od: bono* odpovědí: 4 změna:

Špatně mi nabíjí notebook Sony Vaio.Uprostřed práce, třeba po 20min se vypne.(náhle vše spadne).Pak to musím znovu pustit, restart systému... Při připojení nabíječky nesvítí dioda nabíjení. Přesto se to musí trochu nabít, protože to pak zase 20 min funguje. Baterií jsem začal, ta je nová. Není možnost režim nabíjení nějak nastavit, či nastavit provoz jen na nabíječku. Pro upřesnění, vypíná se to i při připojené nabíječce. Nebo je to na servis? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dobrovolniknavolnenoze*
hodnocení

2x

Pokud je ještě v záruce, tak bych zkusil reklamaci. Nabíječku nijak nenastavíte, ta buď nabíjí, nebo ne. Taky se mi to stávalo, vyřešila to až nová nabíječka.

bono*
hodnocení

Díky, koupil jsem to v Alze a záručák i s účtem nemohu najít. Jelikož jsem tam již jednou reklamoval jiný notebook a strávil jsem s tím dva dny, ani by se mi do toho nechtělo. Nabíječku jsem teda nezkoušel, svítí na ní zelená dioda že jde, ale pravdu máte, že by to bylo možné, že z ní leze málo, nebo nízké napětí. Pokusím se jí od někoho půjčit a vyzkoušet to, než půjdu do servisu.

mkat*
hodnocení

0x

Ked maš nabijačku odpojenú tak ti svieti ledka,ak ju zapojiš prestane svietit?Ak ano: tak maš niekde v počitači alebo v baterii skrat.Ak nie :maš original bateriu alebo nabijačku?

hodnocení

0x

V Alze jde bez problémů reklamovat i bez papírů, mají tam všechny údaje dle výrobního čísla - osobně jsem nikdy neměl problém, vždy to proběhlo hladce.

doplněno 28.10.11 17:15:

mkat:

kdyby byl někde zkrat, tak se těžko baterka alespoń trochu nabije a těžko by to běželo 20minut.

doplněno 28.10.11 17:17:

bono:

ä co o nabíjení ukazuje ukazatel stavu baterie v operačním systému?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]