Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypíná se mi počítač uprostřed hry

Od: istarka* odpovědí: 4 změna:

Prosím poraďte, mám nainstal windows 7 nově, novou graf.kartu GTX 57O a když začnu hrát náročnější hry, tak se pc po 5 minut vypne napíše to ..no signal..a zase až za dobu to naběhne..ovladače graf.karty jsem už jsem zaktualizovala. Nevíte čím, to je, že by už nestačila základní deska?

doplněno 28.10.11 16:16:

Ještě doplním, četla jsem různé příspěvky, myslím, že to není teplotou, dříve to nedělalo až po té přeinstal.a vypíná to PC už po 3min.zčerná to pak napíše no signal a pak když to znovu naběhne tak nějaký error, to je tak rychlé, že se to nedá přečíst, dělá to určitě u Batefielda 3, ovladače jsou v pořádku a u Sims 3, jiné hry zatím naistal. nemáme...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Skoro bych se vsadil, že se ti přehřívá grafika. Stáhni si a nainstaluj program na zátěžový test grafické karty, například Heaven Benchmark.

techpowerup.com/...

Když ti to udělá i v tom, tipoval bych to skutečně na tu grafiku. Její teplotu můžeš sledovat třeba programem GPUZ:

techpowerup.com/...

Další možností může být nedostatečný výkon zdroje.

istarka*
hodnocení

Dnes mi kámoš do pc nanášel nějakou vazelinu? co byla vyschlá někde u té karty, a odkryli jsme kryt na pc, aby to větralo. No nyní se to seká až za půl hodiny..Ten zátěžový tes zkusíme a zdroj je nový právě kvůli té karte.

ahasver4*

...nanášel nějakou vazelinu? co byla vyschlá někde u té karty...Nesedí jen špatně chladič procesoru?

ravalah
hodnocení

0x

Videl bych to na zdroj, na akovou grafiku to chce aspon 550W od Fortrona, aby byly ampery zaruceny. Levenejsi dodavatele pisou taky 550W, ale utahne to obvykle min.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]