Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, mám nainstal windows 7 nově, novou graf.kartu GTX 57O a když začnu hrát náročnější hry, tak se pc po 5 minut vypne napíše to ..no signal..a zase až za dobu to naběhne..ovladače graf.karty jsem už jsem zaktualizovala. Nevíte čím, to je, že by už nestačila základní deska?
doplněno 28.10.11 16:16:Ještě doplním, četla jsem různé příspěvky, myslím, že to není teplotou, dříve to nedělalo až po té přeinstal.a vypíná to PC už po 3min.zčerná to pak napíše no signal a pak když to znovu naběhne tak nějaký error, to je tak rychlé, že se to nedá přečíst, dělá to určitě u Batefielda 3, ovladače jsou v pořádku a u Sims 3, jiné hry zatím naistal. nemáme...
Skoro bych se vsadil, že se ti přehřívá grafika. Stáhni si a nainstaluj program na zátěžový test grafické karty, například Heaven Benchmark.
Když ti to udělá i v tom, tipoval bych to skutečně na tu grafiku. Její teplotu můžeš sledovat třeba programem GPUZ:
Další možností může být nedostatečný výkon zdroje.
Dnes mi kámoš do pc nanášel nějakou vazelinu? co byla vyschlá někde u té karty, a odkryli jsme kryt na pc, aby to větralo. No nyní se to seká až za půl hodiny..Ten zátěžový tes zkusíme a zdroj je nový právě kvůli té karte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.