Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostatek místa v počítači

Od: gustinla odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím o radu jak změnit cíloví disk. Nemám na počítači místo. Přitom jsem skoro vše už smazala. Nevím co dělat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Jak velký máte disk?Dá se ušetřit hodně místa smazáním bodu obnovy.Start,Všechny programy,Příslušenství,Systémové nástroje,vyčištění disku.

doplněno 28.10.11 13:36:

slunecnice.cz/...

je to omletá písnička ale i tímhle si trochu pomůžete..

doplněno 28.10.11 13:39:

..a snad by pomohla i defragmentace,najdete také v Systémových nástrojích...

gustinla
hodnocení

Acer (C), acerdata (D) - skoro vše jsem tam už vymazala. (D) mám úplně prázdné ale nevím jak to mám udělat aby se mi to ukládalo do (D).

ahasver4*

Tak já jsem odpůrce dělení disků ale to vám může být fuk...:)A to kam si co dáte,si přece určujete vy,některé věci musí být na C.Ale to ostatní si děláte přece vy.Buď se to zeptá,kam chcete něco uložit a jinak klik pravým a odeslat na D...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]