Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Chci se zeptat, jaký je ,podle Vás, nejlepší zálohovací program, v případě, když chci zálohovat 1:1 (pouze kopírovat). Ale zároveň, aby mi ten program hlídal změny v kopírovaných adresářích a kopíroval je? Například, v případě hudby, chci si jí zálohovat, ale zároveň bych si jí potřeboval někde spustit, což u nějakých záloh nejde.
Poslední tři dny jsem zkoušel Cobian Backup Boletus, na fórech čtu jen chválu, ale mě docela zklamal, povedlo se mi zazálohovat až po 3 dnech a když zálohu na externím disku otevřu, jsou tam jen složky a uvnitř jsou prázdné. (pochopil jsem to tak, že když dám v Cobianu "obnovu dat", že by se mi soubory zpátky načetly, ale chtěl bych víc praktičnosti v jiných případech)
A proto se ptám, co by jste mi doporučili, nebo poradili?
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.