Nejste přihlášen/a.
AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHZ 3,25Gb RAM,Nvidia 9800Gt. To je můj počítač poměrně solidní,ale "Padá" mi u něj grafika. ( Po obrazovce se obraz rozdelí na malinké čtverečky různých barev a musím ho restartovat) Update ovladačů nepomáhá.. Nevím jestli je to nekompabilitou a nebo přehříváním procesoru.. Pokud s tim máte někdo zkušenosti prosím poraďte.
zkontroluj ty teploty napřed. Jestli ti to leze přes 100°C, podívej se jestli se ti na ní točí větrák. Zkus grafiku vytáhnout a vyfoukat z ní prach (stači pořádně fouknout pusou a poznáš) nebo vysát vysavačem, ale na to pozor, hlavně s plastovou hubicí! a abys tam něco neurval
doplněno 28.10.11 11:43:Špatně jsem to vysávání zformuloval, při vysávání si dej pozor vždycky. A hlavně to vysávej s plastovou hubicí, ne s kovovou
Ale Everest Vám ukáže přesně co a jak se přehřívá.Předpokládám,že PC je zbavené nečistot.Pokud můžete,tak bych vyzkoušel třeba jinou grafiku,půjčenou...
doplněno 28.10.11 11:52:To kostičkování ukazuje spíš na grafiku...
Takže vytýhnout Nvidii 256 ze stareho pc a skusit ji sem muze tohle nejak ovlivnit?.
Počítač je celý několikrát čištěn a vysáván
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.