Nejste přihlášen/a.
Zdravým
Koupil jsem si z CZC.CZ
Zdroj: czechcomputer.cz/...
Ram: czechcomputer.cz/...
Chladič: CPU czechcomputer.cz/...
CPU: nevím přesně nějaký Celeron starý
Ale mam 2 starý HDD skladal jsem PC pro matku jen tak na internet
Ale teď k problému zapojím to vše, naběhne obraz vše OK ale potom když se má spustit W7 tak je restart zase a zase!
Byl jsem i v Biosu vše je dobře nastaveno je možné že když jsou ty HDD staré asi 7 Let ale vím že jsou plně funkční (Testováno na jiném PC) že by byl problém tedy v tom stáří? Jinak jak byla ta katastrofa jak to zničilo Western Digital a Seugate tak ceny jsou příšerné, Zapojení HDD mam na IDE Cable a Molex ze zdroje to samé jsem udělal i v tom novém
Viz Foto
PS: Nezkoušel jsem tam zapojit můj HDD nechci ho radši vyndavat a nějak nechtěně poškodit
Překontroluj zapojení datového (IDE) kabelu - při troše snahy se někdy konektor dá nacpat obráceně a to pak nefunguje. A když budeš v tom, mrkni se i na nastavení propojky disků (MASTER/SLAVE). Svůj disk tam rozhodně necpi - zejména pokud je systémový - Windows rozsáhlou změnu okolního hw obvykle nerozdýchají... No a pokud si tam jen přendal disky už s nainstalovaným systémem z jiného počítače, tak to taky fungovat nebude.
Ze zapojením žádný problém není ![]()
Ale LInux si tam spát vážne nebudu .) mam tady ještě W7 tak je tam hodím
doplněno 28.10.11 09:09:Další problem je že DVD romka je taky na IDE a ja jí tam mam jenom jednu
Nějaký Linux na vyzkoušení by neškodil,janak ne.A co vyzkoušet bootovací USB,když je problém s DVD ROM?zkrat to už psal disk s nainstalovaným systémem se nespustí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.