Nejste přihlášen/a.
Zdravým
Koupil jsem si z CZC.CZ
Zdroj: czechcomputer.cz/...
Ram: czechcomputer.cz/...
Chladič: CPU czechcomputer.cz/...
CPU: nevím přesně nějaký Celeron starý
Ale mam 2 starý HDD skladal jsem PC pro matku jen tak na internet
Ale teď k problému zapojím to vše, naběhne obraz vše OK ale potom když se má spustit W7 tak je restart zase a zase!
Byl jsem i v Biosu vše je dobře nastaveno je možné že když jsou ty HDD staré asi 7 Let ale vím že jsou plně funkční (Testováno na jiném PC) že by byl problém tedy v tom stáří? Jinak jak byla ta katastrofa jak to zničilo Western Digital a Seugate tak ceny jsou příšerné, Zapojení HDD mam na IDE Cable a Molex ze zdroje to samé jsem udělal i v tom novém
Viz Foto
PS: Nezkoušel jsem tam zapojit můj HDD nechci ho radši vyndavat a nějak nechtěně poškodit
Překontroluj zapojení datového (IDE) kabelu - při troše snahy se někdy konektor dá nacpat obráceně a to pak nefunguje. A když budeš v tom, mrkni se i na nastavení propojky disků (MASTER/SLAVE). Svůj disk tam rozhodně necpi - zejména pokud je systémový - Windows rozsáhlou změnu okolního hw obvykle nerozdýchají... No a pokud si tam jen přendal disky už s nainstalovaným systémem z jiného počítače, tak to taky fungovat nebude.
Ze zapojením žádný problém není
Ale LInux si tam spát vážne nebudu .) mam tady ještě W7 tak je tam hodím
doplněno 28.10.11 09:09:Další problem je že DVD romka je taky na IDE a ja jí tam mam jenom jednu
Nějaký Linux na vyzkoušení by neškodil,janak ne.A co vyzkoušet bootovací USB,když je problém s DVD ROM?zkrat to už psal disk s nainstalovaným systémem se nespustí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.