Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Koupili jsme si settopbox s možností přehrávání také z flash discu. Tak jsem na něj nahrál pár filmů přes synchronizaci s WMP, přehrávalo to v pohodě, jenže když jsem je chtěl smazat tak mi to píše abych odstranil "ochranu proti zápisu" jenže tam nic takovýho nejni jako bývávalo u disket, nevíte čím by to mohlo být? Ď
Není na boku flashky ´čudlík´? - některé jej mívají...
Pokud ne, pak v Průzkumníku ťukni pravým na daný soubor a zvol Vlastnosti - Zabezpečení a zatrhni Povoleno - Úplné řízení...
doplněno 15.01.13 18:52:Tak - v Obecné ´odškrtni´ Jen pro čtení...
doplněno 15.01.13 19:25:O jaké jde Win?
Zkus případně flashku naformátovat, případně i v jiném USB portu či jiném počítači...
Varianta "B" - flashka je vadná, někdy se to stává např. vyjmutím z USB bez SW odpojení...
Ve vlastnostech souboru nebo celé složky je jen položka "obecné" nebo "sdílení". V celé jednotce(disku) jsou položky "Obecné, přehrát automaticky, Nástroje, Hardware a sdílení, nikde nemohu najít Zabezpečení.
doplněno 15.01.13 19:03:Atributy jsem taky zkoušel změnit, jenže když je to chráněný proti zápisu, tak nejde ani to.
doplněno 15.01.13 19:33:Ano skoušel jsem všechno, na netu bylo pár rad přes Recovery, nebo jiný programy, no sahat do registrů se mi moc nechce, no tak ji asi budu muset vyhodit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.