Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Koupili jsme si settopbox s možností přehrávání také z flash discu. Tak jsem na něj nahrál pár filmů přes synchronizaci s WMP, přehrávalo to v pohodě, jenže když jsem je chtěl smazat tak mi to píše abych odstranil "ochranu proti zápisu" jenže tam nic takovýho nejni jako bývávalo u disket, nevíte čím by to mohlo být? Ď
Není na boku flashky ´čudlík´? - některé jej mívají...
Pokud ne, pak v Průzkumníku ťukni pravým na daný soubor a zvol Vlastnosti - Zabezpečení a zatrhni Povoleno - Úplné řízení...
doplněno 15.01.13 18:52:Tak - v Obecné ´odškrtni´ Jen pro čtení...
doplněno 15.01.13 19:25:O jaké jde Win?
Zkus případně flashku naformátovat, případně i v jiném USB portu či jiném počítači...
Varianta "B" - flashka je vadná, někdy se to stává např. vyjmutím z USB bez SW odpojení...
Ve vlastnostech souboru nebo celé složky je jen položka "obecné" nebo "sdílení". V celé jednotce(disku) jsou položky "Obecné, přehrát automaticky, Nástroje, Hardware a sdílení, nikde nemohu najít Zabezpečení.
doplněno 15.01.13 19:03:Atributy jsem taky zkoušel změnit, jenže když je to chráněný proti zápisu, tak nejde ani to.
doplněno 15.01.13 19:33:Ano skoušel jsem všechno, na netu bylo pár rad přes Recovery, nebo jiný programy, no sahat do registrů se mi moc nechce, no tak ji asi budu muset vyhodit ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.