Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení na wifi

Od: kenny13 odpovědí: 5 změna:

Mám problem ked chcem pripojit svoj Notebook k wifi . Siet mi nenajde , pritom iný sa

pripojí bez problému . Skusil som aj požičaný modem a tam to šlo tiež perfektne .

Podla všetkého je to len v nastavení modemu , ale na toto som krátky . Mám modem

GetNet GA-524WB a Notebook Packard Bell . Viete mi niekto pomoct?

DAKUJEM!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Na přiloženém CD k modemu by měl být takovýhle jednoduchý průvodce základním nastavením i v češtině getnet.eu/...

Zkusil jste to podle toho nastavit?

doplněno 27.10.11 23:17:

koukám, že mi to tady nebere odkaz ve správném tvaru, kdyžtak je to zde Quick Install Guide getnet.eu/...

kenny13
hodnocení

Skušal som aj to . A nič . Akoby spolu nekomunikovali .

ahasver4*

Je mi divné,že někdo jiný se připojí a Vy ne.Na tom cizím routeru jste se připojil bez problému?Nechtělo by to aktualizaci ovladače wifi v notebooku?

kenny13
hodnocení

Práve že som ( aspon si myslím ) skusil všetko . Od aktualizácii v Notebooku , až po uplnu preinštaláciu routeru . Na iný router

dám pripojit a šlepe . A ked niekto príde kumne dám mu heslo a bez problému sa pripojí ma moj router .

ahasver4*

A co vyzkoušet tohle.. zbozi.cz/...

Tonoucí se stébla chytá,jde o to jestli s jiným to půjde,prostě vyzkoušet...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]