Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenšit velikost?

Od: emiik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, natočil jsem si video přes fraps asi 10 min. to trvá. Chci ho dát na youtube. Ale potřebuju zmenšit tu velikost má to asi 1.50 G. Takže jsem si stáhl program Format Factory. A já jelikož to vidím poprvé ten program. Tak nevím kde a jak mohu změnit tu velikost videa. Nevíte jak to změnit? Děkuju moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

jnp.zive.cz/...

Nepomůže Vám tohle?

stribrnak*
hodnocení

0x

format factory to udělá za chvilku

slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

Mediacoder nebo AVIdemux.

stribrnak*
hodnocení

0x

ve format factory klikni v levo na video a tam si najdi fomát,pak už je jen na tobě jak to dopadne,bud avi,mpeg,nebo mP4,musíš si s tím pohrát,abys našel ten správný,klik třeba na avi pak přidat soubor,soubor vyber,pak ok a start nahoře,výchozí velikost uvidíš po předělávce,nezapomen dát cílový adresář,at to nemusíš na PC hledat

,přeji hodně úspěchů

juldab*
hodnocení

0x

Nejmenší velikost má video kodované H264.Použij kterýkoliv ze zde jmenovaných programu a zkomprimuj koderem AVC(264) Natvním kontejnerem pro tento format je MP4 nebo MKV. To má při stejné kvalitě nejmeněí velikost zvuk bud MP3 nebo AAC. Já bych použil Avidemux z důvodu že to pořádně vidím a taky z důvodu střihu.

Jak zmenšit velikost?
dzordz*

Radši bych nastavil dva průchody, maximální kvalitu a požadovanou cílovou velikost. Pokud tedy program priorizuje velikost (a jí odpovídající průměrnou bitrate) před kvalitou, ale to by snad měl.

juldab*

Priorita velikosti (tzn dva průchody) je anachronizmus (nebo ismus?) z dob kdy se pálilo na CD který měly přesně 700 MB. Dnes je jedno jestli to bude mít 215 nebo265 MB. To nastavení je pro laiky nejjednodušši tzv. "ladyproof"(odvozeno od slova waterproof). Samozřemě že pro max kvalitu použiji jiné pak ale nepoužiji Avidemux a rendering bude trvat podstatně déle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]