Chrome poslední dobou nějak blbne. Zkus jemu podobný Iron, ten by blbnout neměl (mimochodem, tenhle prohlížeč nezatěžuje systém Google Updaterem, neodesílá data Googlu... kompletní přehled rozdílů zde). A jestli nebude tolik padat, tak si ho nech místo GC (ten klidně odinstaluj, ale použij nějaký program jako Revo Uninstaller, který najde i různý bordel, co po něm po použití vestavěného odinstalátoru zůstane), myslím, že kromě ikony a názvu nepoznáš rozdíl (má stejné jádro). doplněno 14.02.13 16:08: Jinak rožšíření doporučuji naopak odinstalovat - všechna, co nepotřebuješ.
Všichni chváli Chrome, já chválim Explorer. Mě třeba na XP chrome dělá neplechy. IE jede bez potíží. Jen je potřeba mít legální windows. Nevěřím, že by na padání stačil pluing, to je spíše chyba někde jinde, čistě nainstalovaný chrome běhá jako hodinky.
youngman*
Hm jasný ale já mám taky koupený Windows..ale XP tak to možná bude tím. tak vyzkouším taky jiný, vlastně teď to pomaká protože mám celkem nový comp předtím byl Chrome jediná varianta ale teď to zvládne všechno a Opera je prý pro vícejádra ideální tak nevim
Používal sem Chromáka přes 2 roky ale v posledním půl roce sem s ním měl dost problémů, byl pomalej, sekal se. Před 2 týdny sem začal požívat Mozillu a zdá se že u ní zůstanu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.