Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymazat kontakty z Outlooku

Od: ludmila1955* odpovědí: 15 změna:

prosím jak vymazat kontakty když píši na meilu a přitom je v adresáři nemám,s kýmkoli si píši hned se tam uloží a potom když někoho potřebuji musím ho hledat dlouho než ho najdu,tak že jak to odstranit?pomůže někdo?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

Vám se každá mailová adresa uloží do adresáře?Nebo je to tak,že když chcete napsat mail,tak s prvním napsaným písmenem vám vyskočí všechny maily,které tím písmenem začínají?Jestli používáte mail Seznamu,tak s tím jsem se taky pral ale mám dojem,že jedině kdy se mi ty kontakty povedlo vymazat bylo,když jsem přeinstaloval systém.Ale to píši jen pro info,není to rada.Až zas to tak nevadí...:)

ludmila1955*
hodnocení

přesně to druhé zmáčknu písmenko a naskočí jich ix a to mne deptá nežnajdu toho pravého ale díky

hodnocení

1x

Informace č.1 - v čem píšete maily?

ludmila1955*
hodnocení

jak v čem?najedu na seznam pak na maily,najedu na psát maily a píšu, dám třeba alena a mám tam 50jmen nebo názvu kam jsem třeba kdysi psala a to je ten celí problém

E-maily se dají psát všude možně. Já třeba používám Microsoft Outlook. Vy si pustíte internetový prohlížeč a používáte e-maily na Seznam.cz. Postup a chování se může lišit, a proto je důležité vědět, jakou používáte aplikaci pro e-maily a jakým způsobem. A pokud jsem dobře četl, tato informace tady z vaší strany chyběla. Teď už například vím, že Seznam.cz nepoužívám, a proto nemohu poradit.

ludmila1955*
hodnocení

tak vám díky je to tak jak píšete

Poprosím o radu, používám na e-maily Microsoft Outlook, je to podobné, jak je napsáno nahoře. Dostávám služebně e-mail, ale je posílám na dalších 58 adres. Problém je ten, že normálně si adresy ukládám do seznamu, které chci, jen já. Tito adresy, se ale do seznamu uloží sami. Pracně je dávám ven, nechci je uložené, používám je jen občas.

ahasver4*

Už je to dlouho,co jsem Outlook používal,snad by to mělo být takhle.Ale nejsem si jist...:) V nabídce Nástroje klepněte na položku Možnosti a poté na kartě Odesílání by nemělo být zaškrtnuté políčko Automaticky ukládat do adresáře adresy osob.

stribrnak*
hodnocení

0x

zkuste v nastavení mailu,jakýho máte poštáka?nebo případné nežadoucí blokovat

ludmila1955*
hodnocení

zkusím to ale už jsem to jednou měla a to nemá vliv jinak díky

dzordz*
hodnocení

0x

S tím nic nesvedete, seznam žádné nastavení téhle vlastnosti neumožňuje. Leda se v adresáři podívat do Časté kontakty, jestli se tam dají nějak mazat nebo priorizovat.

ahasver4*

@dzordz ..Ty Časté kontakty je správná cesta!Ověřil jsem si to a funguje,jména,která se v tom smažou se už při psaní neobjeví...

dzordz*

Teď ještě aby se náhodou sama nevrátila do Častých kontaktů, když od nich obdržíte další zprávu/y :)

ahasver4*

@dzordz ...Do prkýnka,vrátí...teď jsem si to zkusil...*zed*

ludmila1955*
hodnocení

jo je to ono díky všem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]