Nejste přihlášen/a.
Na notebooku na ploše se nahoře zobrazuje nějaký řádek, vymažu ho. Jakmile otevřu jakoukoliv stránku, řádek se objeví zase. Jak ho definitivně vymazat? Čím se to stalo? Děkuji
Píší to oba rádci nademnou.Je nutné dávat pozor co instalujeme.Kontolovat co je při instalaci zaškrtnuté.Tím se právě PC zasviní.Tu lištu můžete skrýt ale já bych také odinstaloval všeliké toolbary.Vím,že jste někde psala,že jste věčný začátečník.To jsme byli všichni.Instalujte si vše sama a pozorně.Tak předejdete mnoha chybám.Ať se daří!
Musím připadat všem rádcům, jako úplný hlupák. Jednou potřebují poradit na PC, jednou notebook, nevím, co chci.
Problém je ten, že na chalupě máme tři PC. Mám XP a k tomu nainstalované koupené programy i ty co jsem zde našla a vyzkoušela. Manžel má notebook HP Pavilion dv 7, vnuk a vnučka XP. Každý má něco jiného nainstalovaného. Když něco nejde, tak musím hledat pomoc já. Proto se vždy obrátím s prosbou na Vás všechny.
Děkuji všem za rady.
Máte tam dva toolbary - Canon Easy a ASK Toolbar. Skočte do Ovládacího panelu Programy a funkce a odinstalujte oba.
Mimochodem, používáte starou verzi Internet Exploreru - pro Váš systém /Windows 7 zřejmě/ je k dispozici verze 9. Ke stažení zde → windows.microsoft.com/... nebo verze od Seznamu /integrováno Seznam vyhledávání, domovská stránka Seznam, překladač a další hloupůstky/ → software.seznam.cz/...
Při odinstalaci ASK Talbot mi naskakuje tento odkaz. Nejde s tím nic dělat. Nechce se to odinstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.