Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC - zapínání

Od: black* odpovědí: 5 změna:

Zdravím . Koupíl jsem si nový PC je to tak 14 dní . Dneska ráno jsem ho zapl tak jak se oběvuje Vítejte prostě to než se načte plocha tak mi obrazovka zčerná a musím čekat pár minut . Nevíte čím to může být? Skoušel sem ho podruhé zapnout a zase to samé . Děkuji .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

2x

Stáhni si program AdvancedSystemCare,je zadarmo a nastaví ti všechno potřebné.vyčistí zbytečnosti a mělo by to přestat.

bena*

Advanced SystemCare se dost zkazil, nedoporučuji ho. Radši sáhněte po CCleaneru, když chcete čistit.

Ale že by se takhle dlouho načítal nový počítač? V tom CCleaneru v položce Nástroje odinstalujte to, co nepoužíváte, dále různé toolbary, apod. a pak klikněte na Start /v tom CCleaneru/ a vyfoťte co tam je uvedeno. Nebo pokud sám víte, co je zbytečné a nepotřebné nebo zatěžující, tak si to odstraňte sám.

ahasver4*
hodnocení

2x

To PC je opravdu nové,nebo z druhé ruky?Instaloval jsi do něj nějaký program?Či cokoli jiného?Bylo s OS nebo jsi ho tam musel nahrat?

doplněno 27.10.11 00:20:

Povypínal bych vše nepotřebné ve spouštěných programech při startu.Viděl jsem i nový PC,kde toho bylo hodně.Ale jestli je opravdu,,fungl,,nový,tak se mi to nějak nezdá.Umíš použít msconfig v příkazovém řádku?

black*
hodnocení

Bylo nové . Jinak odinstaloval sem pár nepotřebných blbostí a už to jde . Jinak Děkuji všem .

stany*
hodnocení

0x

muze to byt i spatnym nastavenim graficke karty popripade grafickou kartou samotnou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]