Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte proč má můj BenQ monitor takový "nažloutlý" obraz? Když se podívám na notebook tak je obraz uplně bílý, čistě bílý, jak vypraný v Perwolu... ale můj FULLHD monitor je takový nažloutlý, když přez tlačítka na monitoru přejdu na nastavení "Senseye+" tak si mužu nastavit režimy - Movie - Namodralý, sRGB - žlutý (bílá je skoro čistě žlutá) a Photo (jemně nažloutlá bílá)... Contrast a brithness je na maximum... netušíte čím to je? Nebo to je normální?
Pokud je to LCD tak nevím k čemu by měla být demagnetizace?
Já to vidím na to, že u notebooku je ledkový podsvit a u Benq je výbojkový. Pokud se tyto dva displaye dají vedle sebe, tak ten s výbojkovým podsvitem se bude zdát vždy znatelně žlutý.
Nj, to mi nějak nedošlo to LCD
Tak bych zkusil "auto adjust".
S tím co píšete ... skutečně by bílá vypadala jako žlutá?
PS: co špatně zastrčený kabel?
Tazatel píše že bílá je nažloutlá a pokud se to prorvná z LCD s LED podsvitem tak ten rozdíl je docela velký.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.