Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet - kdo ho má za dobrou cenu?

Od: asta1 odpovědí: 8 změna:

Nevíte která společnost má "levný" internet? Jsem u UPC, ale 620,-Kč měsíčně mi připadá dost a navíc je to pomalý, pořád se zasekává,... petra

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

firmy.cz/...

Zkuste zapátrat tady.Třeba najdete co potřebujete.

drich*
hodnocení

0x

Dobrý den, nevím jaké máte poždavky na rychlost ale za tuto cenu využíváte minimálně 25 Mb/s? Pokud ne je čas podat výpoveď dané služby a následně si objednat např. novou aktivaci. Nebo přejděte na nejnižší tarif za 490 Kč. UPC jsem měl rok a byl jsem velice spokojen.

Nebo můžete přejít na ADSL (připojení po připojce pro pevnou linku) kde začíná cena na 400 Kč /měsíc.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co je to "pomalý"? Co je to "zasekává se"? Také mám UPC a když je něco v nesouladu se smlouvou, tak okamžitě reklamuji přes KLPOZ a mám o to sníženou fakturu.

doplněno 26.10.11 20:58:

.

Internet - kdo ho má za dobrou cenu?

hodnocení

0x

Nebyla tu napsaná ještě možnost wifi, takže na stránce internetprovsechny.cz/... jděte do databáze wifi a najděte si wifi sítě z vašeho okolí (pokrytí nemusí být aktuální, takže berte všechno okolo), obvolejte si je, projděte nabídky a uvidíte.
Každopádně by jste v první řadě měl hnát upc k nápravě, pokud to ale není problém u vás ;)

Nevím teda jakou máte rychlost,ale mám taky internet od UPC 10/1Mb a platím 490,- S touto rychlostí sem naprosto spokojen.

Nevím jak starý máte počítač,ale možná to sekání bude způsobeno právě již stářím PC.

buss
hodnocení

0x

Tak se podívejte v okolí, kdo inernet poskytuje, nepíšete odkud jste. Já ho mám 50MB/s za 300 Kč po optice.

doplněno 26.10.11 22:11:

pardon Mb/s

hodnocení

0x

Toto mám za 488,-.

Internet - kdo ho má za dobrou cenu? #2

skokycz*
hodnocení

0x

Já mám internet od O2 přes wifi..jsem na vesnici signál tahám z vedlejší vsi a není tu nic jiného. Takže platím 350 Kč za 5Mbit v plném duplexu (takže rychlost jde oběma směry). Jsem spokojen, když stahuju něco většího, tak nechám pc přes noc zapnutý... neřeším nic víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]