Nejste přihlášen/a.
Zdravím . Hraji COD 5 po internetu ale nechápu to vždy když něco bouchne u mě blízko tak to spadne a napíše to viz . screen aspoň myslím že je to z toho . hra je originál . Děkuji.
doplněno 26.10.11 19:28:Jinak stáhnul jsem ten PBsetup , updatoval jsem . Ale skáče to tam zase .
Přesně tohle jsem dnes řešil u CoD2
aktualizoval jsi programu punkbuster, nebo punkbuster soubory přímo ve složce se hrou? je potřeba obojí
aktualizovat program punkbuster + nechat proběhnout test evenbalance.com/...
updatovat soubory CoD přes box25.evenbalance.com/... a to tak že rozbalit, spustit, nechat načíst aktualizace, dát ADD GAME, vybrat Call of Duty World at War (popř i vyhledat složku), kliknout Add game a dát Check for updates
tohle mi pomohlo a od té doby mi hra jede bez problému
omlouvám se, špatný druhý odkaz, nestáhne se to přes něj. přes tento funguje websec.evenbalance.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.