Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook do 10 000

Od: sanka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,rád by jsem se poradil s výběrem notebooku,cenový limit je do 10 000 a nepotřebuji nějaký herní,stačí na internet a filmy,ale aby byl kvalitní,preferuji značky HP,Acer,Toshiba nebo lenovo - pokud se tedy za tu cenu dají sehnat..

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kakýkoli, sehnat se dají cca od 8.000,-.

sanka*
hodnocení

Nejlepší by bylo třeba dát na nějaký odkaz,např. na Alze je výber,ale já se v počítačích bohužel nijak moc nevyznám..

ahasver4*
hodnocení

0x

alza.cz/...

Třeba...Ale je jich vážně velký výběr.

sanka*
hodnocení

Přemýšlím o tomhle,ale nevím jestli není ten procesor malý.. notebooky.heureka.cz/...

Už jsem o tom tady zakládal téma,ale bohužel jsem pořád žádný notebook nevybral.. :(

Byl by jsem rád,aby na tom výkonově stejný jako tenhle,který jsem měl dřív czechcomputer.cz/...

Akorát ta grafická karta nemusí být taková,chtěl by jsem to opravdu jen na filmy a internet,ani na nějaké složité operace,možná nějaké slabší graficky nenáročné hry - fotbalový manažer maximálně..Tak když přidáte ještě nějaké odkazy,budu rád..

blesk1996

Já mám Acer extensa 5630 a je skvělěj větrák tichý i po roku a půl (je pravda že každý 2 měsíce ho čistím. Hry na tom taky rozjedu (COD 4) alza.cz/... Pře rokem stál 9 990 to ho teda moc nezlevnily. Doporučuju

sanka*
hodnocení

To děkuju za odkaz,ale prodej bohužel už skončil.. :) A jak by jste hodnotili ten od lenova?Jinak prosím posílejte dál odkazy..

sanka*
hodnocení

notebooky.elektromedia.cz/...

Nebo takový notebook myslíte,že by nebyl dobrý?Osobně mám tedy k Asusu nějak nedůvěru,ale dělají i pro Apple,tak to asi nebude tak špatná firma.. :)

sanka*
27.10.11 17:51

Tak jak? :)

jaris1
hodnocení

0x

Dobrý je HP635, na ACERECH praskají často panty,jinak ale nejsou špatné.

sanka*

Dříve jsem měl acer a praskalo na něm kde co.. :) Spíš by mě zajímal váš názor na to lenovo a ten asus co jsem dával odkaz..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]