Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
odinstalování jednoho prográmku mi zmizely mé vlastní ikonky z nabídky Start. Tak jsem je tam opět dodal, ale jedna z nich má popis Microsoft Outlook má popis "Microsoft Outlook 2010 (2)" , jako by tam ta ikonka už existovala (ale vidět není!). Když jsem dal vlastnosti a chtěl jsem ten název zástupce (.Ink) upravit a odstranit tu dvojku v závorce, tak mi to píše, že Umístění již obsahuje soubor se stejným názvem - poradíte prosím, jak si zobrazit celý seznam zástupců ve Startu, abych mohl smazat ty zástupce, co tam již jsou a jsou tedy dvakrát? Moc děkuji a přeji hezký večer
Systém: Windows 7 Ultimate 64bit
Dobry den, start menu ma urcity omezeny pocet programu, ktere se da nastavit kliknutim praveho tlacika na start - vlastnosti - prizpusobyt. Mate tam pravdepodobne nastavene vychozi nastaveni 10. Toto nastaveni si zvecte a nepouzivane zkratky smazte. jestli jich tam chcete mit vic, doporucuji odskrtnout volbu pouzivat velke ikony.
Muzete take vymazat vsechny pouzite zkratky a potom se vam tam objevi i ty starsi.
Jinak kdyz si chcete zastupce programu pridat, tak ho nemusite 10x zpoustet. kliknete na zatupce pravym tlacitkem a zvolte pridat do start menu
doplněno 26.10.11 08:55:na ccleaner se vykaslete, tato mate kontrolu nad tim, co delate
Zkusil bych stáhnout a nainstalovat CCleaner a spustit čištění disku. V levém sloupci vše zaškrtejte, kromě Uložená hesla a Network passwords /smazala by se tak hesla, která máte uložená ve správci hesel/.
Pak by se to mělo spravit, Start menu by mělo být prázdné a Vy si to tam můžete dát zpět nebo zkusi program Outlook třeba 10× spustit za sebou, aby se tam zástupce vytvořil sám - vytváří se zde nejpoužívanější zástupci programů.
Děkuji moc všem za odpovědi, ale nechápete mě dobře. Ve složce C:ProgramDataMicrosoftWindowsStart MenuPrograms mám všechny zástupce v pořádku. Toto není ve složce Všechny programy, ale je to seznam mých přidaných zástupců prográmků (Připnout k nabídce Start), které vidíte ihned po kliknutí na Start, v tom levém sloupci.
V nabídce Start se mimo jiné nacházejí zástupci pro spuštění programů instalovaných v systému Windows 7. Ty pak spouštění programy, na které odkazují. Pokud potřebujeme zjistit, kde přesně a v jaké složce se ten, který program na disku nachází, stačí udělat toto.
Klikneme na požadovaného zástupce pravým tlačítkem myši a vybereme Vlastnosti. V řádku Cíl zjistíme fyzické umístění programu na pevném disku.
Není tohle co potřebujete?
doplněno 27.10.11 22:04:
Teď tak koukám a tohle jste asi nechtěl...
Když na onoho zástupce kliknu pravým a dám Vlastnosti, tak pak v políčku Cíl vidím akorát šedivě napsáno "Microsoft office professional plus 2010"
Nicméně jsem díky Vám opravdu našel, kde tito zástupci jsou, jelikož jsem se v těch vlastnostech podíval na Umístění a díky tomu jsem zdvojeného zástupce smazal v C:UsersXXXAppDataRoamingMicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchUser PinnedStartMenu
Moc děkuji a přeji krásný večer
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.