Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení fotek z PC do fotaku

Od: mambet* odpovědí: 4 změna:
Dobry den, nevite nekdo prosim vas, jak dostanu fotky z pocitace zpet do fotaku? Mela jsem Canon a tam to slo v programu velice jednoduse. Ted pouzivam Kodak (nemam nainst.software,je to celkem zbytecne) a bohuzel nemohu prijit nato, jak to provest? Pokud to tedy u tohoto fotaku jde. Diky za pripadnou odpoved! ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Pokud vím, tak každý foťák se chová jako přídavný disk, na který lze uložit soubory (fotky) prostým copy/paste - tedy kopírovat + vložit. Nebo "vyjmout" (z počítače) a "vložit" do foťáku.
Hezký den.

mambet*
hodnocení

To uz jsem taky zkousela v Commanderu, ale mne se tam neukaze ten nainstalovany fotak. kdyz si dam"Tento pocitac", a fotak mam zapojeny, tak tam je! V commanderu se nabizi jen a,c,d a sitove okolí. Asi nekde delam neco spatne, ale kde!:(

Tak jako tak je to úplně jedno a zkopíruj to přes tento počítač

gvp.cz/... to poslední

bohyn
hodnocení

0x
Proč to dělat tak složitě přes programy? Normálně otevři Tento počítač pak otevři Vyměnitelný disk pravděpodobně G : , potom si najdi adresář s fotkami které chceš dat do foťáku, otevři ho označ fotky pomocí ctrl+a (pokud chceš všechny)nebo si je postupně označuj a buď zmáčkni ctrl+c klikni na již otevřený foťák a zmáčkni ctrl+v ,nebo to klasicky přetáhni jako když pracuješ s ikonamy třeba na ploše ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]