Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype seká co stím

Od: polinek* odpovědí: 3 změna:

začal se mi sekat skype co s tím nevíte někdo.? Mám pevný pc ,,nikdy mi to nedělalo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Bez prohlidky a diagnostiky PC me napada par prvotnich rad jako:

1) aktualizace OS (windows update)

2) aktualizace ovladačů (na stránkách výrobce, případně použít programy na aktualizaci ovladačů)

3) aktualizace, případně reinstalace programu Skype

4) vyčištění PC (antivir, antispyware, ccleaner, registry cleaner )

5) koneckoncu to muze byt treba i vytizenim linky, ikdyz nevim jake ma skype naroky na prenosovou rychlost.

ps: netusim jak se seka. Zda cely program, nebo zda se seka hovor, nebo chat ...

sondaw*
hodnocení

2x

Zdravím,

napiš víc informací, jaká verze Skype, jaký operační systém, prohlížeč...

ahasver4*
hodnocení

2x

@sondaw už to napsal,chtělo by to podrobnější popis závady...

doplněno 25.10.11 11:48:

yakub to napsal snad vše,já jen dodám,že na jednom PC mám starou verzi Skypu a šlape jak hodinky.Na další dávám vždy novou verzi a jsou problémy.Nechce se přihlásit,nedostupná domovská stránka bebo vypadává zvk či obraz...Starší verze třeba tady... porse.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]