Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla padání

Od: standa1* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,rád bych se zeptal zda je možné přeinstalovat Mozillu bez ztráty dat (hesla apod) Při připojení na některé stránky např Google mapy po pár vteřinách spadne,bohužel to začíná dělat stále častěji tak mě nic jiného nenapadá.Myslel jsem původně že začíná blbnout grafika,ale to by určitě padalo i s Windows a nefungovaly by hry ...*bzum*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Stáhněte a nainstalujte si Mozbackup a zálohujte to.

Pak firefox odinstalovat, stáhnout a nainstalovat CCleaner /vyčistit jak disk, tak i registr - u registru vytvořit zálohu po dotazu/ a firefox znovu nainstalovat.

Případně přejděte na jiný prohlížeč, třeba Internet Explorer 9 nebo Opera 11

standa1*
hodnocení

Tak zatím to funguje,vymazal jsem Mozillu a preventivně i Skype,našel pár vejrů nainstaloval znovu a pohoda,díky *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]