Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych si přeinstaloval svůj OS(z Vista na Win 7), ale rád bych zachoval programy(jejich licenční klíče - např. u programů ze školy/ani nevím jestli by jsem obdržel nové klíče/). Je něco takového možné?
Existuje nějaký program který vše(registry, nastavení, instalace atd.) zálohuje např. na externí disk a z toho si to zpět nahrát na nový OS?
Děkuji
Lukáš B.
Windows Vista nemá zálohování?A všechny klíče Vám třeba ukáže Everest... slunecnice.cz/...
doplněno 24.10.11 17:34:Přes Centrum zálohování v Ovladacích panelech si můžete zazálohovat libovolnou složku i celý PC..
Jak pisi kolegove, zaloha neni treba. Ja osobne by jsem ale rozhodne dal dohromady vvsechny licence co muzes. Jsem spis priznivcem preinstalovani celeho PC. Zbavis se tak balastu, ktery ti za leta uzivani do pocitace nalezl a zrychlis si system. V pripade, ze si nejsi jisty, ze programy, ktere potrebujes das z5 dohromady, tak upgrade
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.