Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nevím jestli to patří do této rubriky, ale zkusím to. Jak zjistím, co všechno v PC mi zpomaluje připojení k internetu? Jde mi o to, že mám mít VDSL 16MB ale s měřičem mi to jde cca.9,5MB. Chápu, že se říká, že cca. 20% si vezme síť ale předpokládal bych, že mi to pojede na cca. 12 - 12.5 MB a ne necelých 10. To mi přijde moc pomalé. Když jsem měl 8MB, šlo mi to reálně tak 6.5 - 7. Můžu mít někde na pozadí počítač připojen, aniž bych to našel ve spuštěných aplikacích?
Díky
Jára
Dobrý den, jestli neinstalujete každou kravinu z netu, tak by jsem se pokusil jako první věc zkontaktovat poskytovatele, ať prověří síť. Chyba může být tam. jestli máte možnost si pujčit laptop a zkusit měření i tam, tak by Vám to mohlo napovědět, jestli hledat chybu v PC, nebo po cestě do něj
Já si nemyslím, že bych stáhnul, jak vy říkáte každou "kravinu" z netu. Nějaký prográmek na vypalování, nějaký přehrávač a tak ale žádné kraviny. Já myslel něco v tom smyslu, že někam zadám nějaký příkaz a ono mi to ukáže, jestli mám nějaké programy připojené k netu, aniž bych to věděl. Na druhé straně je zajímavé, že rychlost uploadu je celkem v normě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.