Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí mi ovladače a to i po přeinstalování

Od: yvett® odpovědí: 33 změna:

Ahoj,přeinstalovala jsem systém,jelikož mi nešly usb porty atd.a zjistila jsem že mi chybí ovladače usb,zakladní desky ...nevím kde se poděly.Mám instalační cd,které jsem zakoupila s compem a reinstalace nepomohla.Co mám dělat?už na to nemám nervy.Může někdo prosím poradit?Děkuji

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Nainstalujte si Everest,ten Vám řekne co v PC máte a zavede Vás na stránky výrobce,kde stáhnete ovladače. slunecnice.cz/...

doplněno 24.10.11 09:37:

Stáhnout je umí i Super ovladač ale ten je placený..

hodnocení

Díky,vyzkouším.Chtěla jsem vyzkoušet DriverMax,ale pak jsem dostala strach,prý je to spíš pro tý zkušený.

ahasver4*

Já bych ten Driver Max tak úplně nezavrhnul,nevypadá to zle,jen s ním nemám zkušenost...Ten další odkaz nesmím komentovat...:)

hodnocení

Proč nesmíš komentovat?Asi nějaká pravidla,já jsem tu dnes poprvé,bo už šílím*smich*.Dmax Ti najde co Ti chybí ale nabídne Ti více ovladačů a ted si vyber,když nejsi buhvíjaký odborník

hodnocení

Jinak vím přesně co mi chybí,ale nevím jak to opravit.Hlavně v systémových nástrojích řadiče základní desky,přímého vstupu do paměti DMA a ještě více,a pak řadiče usb.Jak se to zmizlo?

ahasver4*
hodnocení

0x

Už se tu řeklo vše co potřebujete...:)Jen ještě,jaký je OS?

hodnocení

JJJ díky za rady.Windows XP

ahasver4*

Ten super a tak dále vybere přesně co je potřeba...A instalace není složitá...:)

hodnocení

Tak si to přeberu a něco vyzkouším*klik*.Jinak bude u mě letecký den*haha*

ahasver4*

Mělo by to být jednoduché...:)Není nic horšího než robit na PC ve vzteku...To už mě stálo dost peněz..:)Tak ať se zadaří!

hodnocení

Mě trvalo týden než jsem přišla na to co tomu vůbec je.A to se mi na to dívali známí,co prý rozumí počítačům*haha*.Ale já jsem už trpělivá co jsem si rozbila mobil,který tenkrát za nic nemohl.Mám jen strach at si comp nerozhasím ještě více.

hodnocení

Mno jo,ale placeny a ja jsem chudý člověk:(

ahasver4*

Já jsem to psal na začátku,že je placený,než to tu admin vyčistil...:)písněte na ahasver4@seznam.cz a já podrobně napíšu jak si poradit s tím Everestem...:)

dolis72*

kdyby nesmázli odkaz,měla jste to zadara :)

doplněno 24.10.11 10:41:

můžu poslat emailem

kdybyste neporušoval pravidla poradny, odkaz by nesmazli ...

hodnocení

Nebyla jsem dost rychlá:),sysecheus@seznam.cz

hodnocení

0x

Jakou znacku PC mate? Dell, HP a podobne firmy maji na strankach vyhledavani ovladacu a nemusite nic ztahovat, jen zadat seriove cislo PC, popripade model.

hodnocení

Notebook,Toshiba

yvett, vyhledejte si tu Váš model a v sekci download by jste měla najít ovladače, co Ván chybí

csd.toshiba.com/...

doplněno 24.10.11 11:14:

Jinak v Vašemu PC by mělo být i CD s ovladači. nejen to s Windows. Možná by jsem u Vás začal s Chipsetem, když nefunguje USB. Bohužel stránky toshiba bejsou v čestině

doplněno 24.10.11 11:16:

Napište sem přesný model laptopu

24.10.11 11:26
hodnocení

Děkujííí

hodnocení

PSL 33E-00E00YCZ

To je sice seriove cislo, ale nevadi. Jestli mate WIN XP home, nebo profesional, tak zkuste nainstalovat toto:

support.amd.com/...

doplněno 24.10.11 12:41:

Vypada to, ze shanite ovladac pro ATI Radeon Xpress 200M

hodnocení

Jsem pako,už mi to nemyslí.JJJ je to Ati ...

Už máte nainstalováno?

hodnocení

Instalační program nenalezl ovladač kompaktibilní s Vaším aktuálním hardwarem nebo OS:(

Zkontrolujte, jestli máte dobrou jazykovou verzi ovladače a podporovaný operační system

doplněno 24.10.11 14:08:

Musim odejit od internetu. takze mohu pokracovat bud zitra, nebo navaze nektery z kolegu

hodnocení

Tak jinak díky moc

dolis72*

a co značka grafické karty.zvukové karty atd? :)

hodnocení

A to najdu kde?:)

dolis72*

máte tam email

doplněno 24.10.11 14:16:

použijte ten Super ovladač a nemusíte se takhle trápit *smich*

hodnocení

Ted se o to snažím,pisnu jak jsem dopadla*zed*

doplněno 24.10.11 18:01:

Tak žádná změna*plac*

doplněno 25.10.11 03:02:

Tak jsem si to pěkně rozhasila,že jsem musela znovu přeinstalovat systém a jsem tam kde jsem byla.Už nemám slov a nevím co dá*cert*l

Odkud jste? Nejak s emi nechce verit, ze by nefungovali ty driery, co jsem popsal vyse. Zkuste si opravdu nainstalovat nejaky ten everest a zjistete, co presne za ovladac vam chybi

doplněno 27.10.11 07:52:

Omluvte muj psany projev, ted se na to divam a je to sila

ahasver4*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]