Nejste přihlášen/a.
Ahoj,přeinstalovala jsem systém,jelikož mi nešly usb porty atd.a zjistila jsem že mi chybí ovladače usb,zakladní desky ...nevím kde se poděly.Mám instalační cd,které jsem zakoupila s compem a reinstalace nepomohla.Co mám dělat?už na to nemám nervy.Může někdo prosím poradit?Děkuji
Nainstalujte si Everest,ten Vám řekne co v PC máte a zavede Vás na stránky výrobce,kde stáhnete ovladače. slunecnice.cz/...
doplněno 24.10.11 09:37:Stáhnout je umí i Super ovladač ale ten je placený..
Díky,vyzkouším.Chtěla jsem vyzkoušet DriverMax,ale pak jsem dostala strach,prý je to spíš pro tý zkušený.
Já bych ten Driver Max tak úplně nezavrhnul,nevypadá to zle,jen s ním nemám zkušenost...Ten další odkaz nesmím komentovat...
Proč nesmíš komentovat?Asi nějaká pravidla,já jsem tu dnes poprvé,bo už šílím.Dmax Ti najde co Ti chybí ale nabídne Ti více ovladačů a ted si vyber,když nejsi buhvíjaký odborník
Mělo by to být jednoduché...Není nic horšího než robit na PC ve vzteku...To už mě stálo dost peněz..
Tak ať se zadaří!
Mě trvalo týden než jsem přišla na to co tomu vůbec je.A to se mi na to dívali známí,co prý rozumí počítačům.Ale já jsem už trpělivá co jsem si rozbila mobil,který tenkrát za nic nemohl.Mám jen strach at si comp nerozhasím ještě více.
Jakou znacku PC mate? Dell, HP a podobne firmy maji na strankach vyhledavani ovladacu a nemusite nic ztahovat, jen zadat seriove cislo PC, popripade model.
yvett, vyhledejte si tu Váš model a v sekci download by jste měla najít ovladače, co Ván chybí
doplněno 24.10.11 11:14:Jinak v Vašemu PC by mělo být i CD s ovladači. nejen to s Windows. Možná by jsem u Vás začal s Chipsetem, když nefunguje USB. Bohužel stránky toshiba bejsou v čestině
doplněno 24.10.11 11:16:Napište sem přesný model laptopu
To je sice seriove cislo, ale nevadi. Jestli mate WIN XP home, nebo profesional, tak zkuste nainstalovat toto:
doplněno 24.10.11 12:41:Vypada to, ze shanite ovladac pro ATI Radeon Xpress 200M
Zkontrolujte, jestli máte dobrou jazykovou verzi ovladače a podporovaný operační system
doplněno 24.10.11 14:08:Musim odejit od internetu. takze mohu pokracovat bud zitra, nebo navaze nektery z kolegu
máte tam email
doplněno 24.10.11 14:16:použijte ten Super ovladač a nemusíte se takhle trápit
Ted se o to snažím,pisnu jak jsem dopadla
Tak žádná změna
Tak jsem si to pěkně rozhasila,že jsem musela znovu přeinstalovat systém a jsem tam kde jsem byla.Už nemám slov a nevím co dál
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.