Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The sims 2 pets

Od: sheli* odpovědí: 9 změna:
ahoj...stáhla jsem si torrent the sims 2 pets,spustila instalaci pres daemon.Dotahla na 100% normalne restartovala.Pak jsem spustila hru,ale po uvodni znelce se mi to pokazde vypne.Objevi se tabulka bez textu a spadne to.Nevite co s tim.Dik

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V prvé řadě bych aktualizoval ovladače grafické karty a DirectX. A pak se taky mrkni, jestli není na tom CD ještě Crack, který nahrazuje některé nainstalované soubory datadisku.
sheli*
hodnocení

ovladace jsem aktualizovala,ale nic...a ten dirext nejak nevim co s nim a kde je?Jo a ten crack tam mam.
poslední verze DirectX je ke stažení zde:
microsoft.com/...
pája
ahoj stalo se mi to samé jako té holce,že se mi to po znělce z normálních simsů vyplo a v tabulce nic napsaného nebylo..Tatka mi poradil,abych ten crack co je cdr-sims pets zkopírovala a dala do programe files-ea games-the sims pets-sims 2EP4 exe...tak sem to zkusila,ale objevilo se mi tam zase ta tabulka prázdná...nevíš co s tím mám dělat?myslíš,že je to něco s directxem?díky moc

pája
hodnocení

0x
ahoj..nemohla by si mi poradit?já sem si nainstalovala sims pets,a stalo se mi to stejné jako tobě...co si dělala?také se mi tam totiž objevila ta prázdná tabulka po hlavní znělce...prosím prosím poraď mi...děkuji *plac*

barusatko
hodnocení

0x
Taky se mi to stalo. Musíš nahradit soubor v TSBin crackem. Kdybyste nevěděli o co jde, napište na mail ;).
zuzkapets
ahoj...
díky za radu .. Taky se mi objevila ta prazdná tabulka bez textu, ale nechapu to s tím souborem..
jaký soubor mam nahradit TSBin.. vlozila jsem tam zastupce cracku pro pets a stale to nejde, jen jsem nic nenahrazovala
al bunda*
Vložit zástupce cracku je celkem na nic. Nahrazovati jest nutno, neb jinak program nefungovati...
BTW návod nedám, nejsme na warezu. Stáhla sis ho s tou hrou - je třeba si ho přečíst. Určitě je tam soubor *.nfo, nebo alespoň něco, co se jmenuje "Readme".
Hezký den.

vendulkaw
hodnocení

0x
musíš stáhnout na to crack...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]