Nejste přihlášen/a.
ahoj...stáhla jsem si torrent the sims 2 pets,spustila instalaci pres daemon.Dotahla na 100% normalne restartovala.Pak jsem spustila hru,ale po uvodni znelce se mi to pokazde vypne.Objevi se tabulka bez textu a spadne to.Nevite co s tim.Dik
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
sheli*
ovladace jsem aktualizovala,ale nic...a ten dirext nejak nevim co s nim a kde je?Jo a ten crack tam mam.
pája
ahoj stalo se mi to samé jako té holce,že se mi to po znělce z normálních simsů vyplo a v tabulce nic napsaného nebylo..Tatka mi poradil,abych ten crack co je cdr-sims pets zkopírovala a dala do programe files-ea games-the sims pets-sims 2EP4 exe...tak sem to zkusila,ale objevilo se mi tam zase ta tabulka prázdná...nevíš co s tím mám dělat?myslíš,že je to něco s directxem?díky moc
barusatko
0x
Taky se mi to stalo. Musíš nahradit soubor v TSBin crackem. Kdybyste nevěděli o co jde, napište na mail
.
zuzkapets
ahoj...
díky za radu .. Taky se mi objevila ta prazdná tabulka bez textu, ale nechapu to s tím souborem..
jaký soubor mam nahradit TSBin.. vlozila jsem tam zastupce cracku pro pets a stale to nejde, jen jsem nic nenahrazovala
díky za radu .. Taky se mi objevila ta prazdná tabulka bez textu, ale nechapu to s tím souborem..
jaký soubor mam nahradit TSBin.. vlozila jsem tam zastupce cracku pro pets a stale to nejde, jen jsem nic nenahrazovala
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]