Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se optat na takový menší problém. Z internetu si stahuju tapety do telefonu, ale nyní mi to bohužel nejde, jelikož stahování a následné ukládání obrázku vždy probíhalo pomocí programu Prohlížeč obrázků a faxů. Ale když jsem si do počítače nainstaloval Nero program, tak se mi to stahuje pomocí programu Nero photoshop, který je součástí Nera. A tam mi to vůbec nejde. Já bohužel ale nevím, jak to změnit na ten prohlížeč obrázků a faxů, jelikož není v nabídce, když zvolím Otevřít pomocí... A nechci kvůli tomu odinstalovávat Nero. Díky moc za rady .
Zřejmě máte XP.Na ty fotky bych si tedy popřípadě stáhl Picasa.Je dobrý a zdarma.Jaké máte Nero?Nějak se nemohu dopracovat k verzi ve které je Nero Photoshop.
doplněno 24.10.11 06:55:A ješte naposledy,zkuste Start,Všechny programy.Přístup a výchozí nastavení a zaškrtnout Systém Microsoft Windows.Mělo by se to vrátit do původního nastavení.
doplněno 24.10.11 06:59: A jak jsem teď zkoušel,to co radí jenyk musí fungovat.
Ano, mám Windows XP Home . Co se týká Nera, tak tam je Nero Home a Nero StartSmart, je to verze 3. 8. 3. 1. A součástí je Nero Photosnap Image Viewer, kterým mi nejde obrázek stáhnout. Jen nechápu, proč tam je napsáno, že to je výchozí program, když jsem ho nezadával... A zkoušel jsem Systém Microsoft Windows, a zaškrtl to, v těch Výchozích programech, ale bohužel je tam furt ten program Nera... Ale zkusím, jak říkáte, ten program Picaso
Myslel jsem si,že je to ten Photosnap ale vy jste napsal Photoshop...Není to důležité...Při té instalaci zřejmě došlo k nastavení Nera jako výchozího,to se také stává a pokud si toho člověk nevšimne,jsou z toho takovéhle problémy..Nero je velký moloch,já bych se ho zbavil...
Já vím, omlouvám se, jsem si to spletl . A to s Vámi souhlasím, já ten program moc nemám rád, a už vůbec ne ten na fotky
.
Nemáte za co...Existuje spousta progů,na vypalování je třeba: magazin.stahuj.centrum.cz/...
Na ty fotky ten Picasa nebo Zoner,ten si nemůžu vynychválit..
Ze své zkušenosti mohu doporučit na obrázky program Xnwiew: slunecnice.cz/...
Je i v češtině, je zdarma a dle mého skromného názoru velmi vychytaný, umí vše co jsem kdy potřeboval. Je také stále vyvijen. Také to není žádný moloch, i na ne příliš výkonném PC mi přijde docela svižný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.