Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování obrázku

Od: lukasstib* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se optat na takový menší problém. Z internetu si stahuju tapety do telefonu, ale nyní mi to bohužel nejde, jelikož stahování a následné ukládání obrázku vždy probíhalo pomocí programu Prohlížeč obrázků a faxů. Ale když jsem si do počítače nainstaloval Nero program, tak se mi to stahuje pomocí programu Nero photoshop, který je součástí Nera. A tam mi to vůbec nejde. Já bohužel ale nevím, jak to změnit na ten prohlížeč obrázků a faxů, jelikož není v nabídce, když zvolím Otevřít pomocí... A nechci kvůli tomu odinstalovávat Nero. Díky moc za rady ;) .

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Klikni na obrázek pravým myšítkem, vyber Otevřít v programu a pak Zvolit výchozí program. Vyber si kterej chceš, nezapomen zafajfkovat K otevření vždy použít vybraný program a mohlo by to chodit.

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkuste Start,Ovladací panely,Výchozí nastavení programů a tam někde si zvolte co potřebujete...

lukasstib*
hodnocení

Bohužel jsem tam nenašel, co bych potřeboval s tím stahováním.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nevím přesně, jak je to u Nera, ale tohle se nastavuje při instalaci programu, kde se určuje, co všechno má dělat a jaké funkce na sebe navázat. Takže si tipnu - vložit originál CD Nera a odebrat mu některé funkce.

ahasver4*
hodnocení

0x

V tom nastavení programů není windows prohlížeč fotografií?ten by to zvládl a tím pozastaví i to otvírání v Neru,které jste asi nastavil.Jak píše ladinpraha...:)

lukasstib*
hodnocení

Bohužel tam není v té nabídce, tak vůbec nevím, jak to mám udělat *smich*.

ahasver4*

Jaký máte OS?

ahasver4*
hodnocení

0x

Zřejmě máte XP.Na ty fotky bych si tedy popřípadě stáhl Picasa.Je dobrý a zdarma.Jaké máte Nero?Nějak se nemohu dopracovat k verzi ve které je Nero Photoshop.

doplněno 24.10.11 06:55:

A ješte naposledy,zkuste Start,Všechny programy.Přístup a výchozí nastavení a zaškrtnout Systém Microsoft Windows.Mělo by se to vrátit do původního nastavení.

doplněno 24.10.11 06:59:

A jak jsem teď zkoušel,to co radí jenyk musí fungovat.:)

lukasstib*
hodnocení

Ano, mám Windows XP Home :). Co se týká Nera, tak tam je Nero Home a Nero StartSmart, je to verze 3. 8. 3. 1. A součástí je Nero Photosnap Image Viewer, kterým mi nejde obrázek stáhnout. Jen nechápu, proč tam je napsáno, že to je výchozí program, když jsem ho nezadával... A zkoušel jsem Systém Microsoft Windows, a zaškrtl to, v těch Výchozích programech, ale bohužel je tam furt ten program Nera... Ale zkusím, jak říkáte, ten program Picaso ;)

ahasver4*

Myslel jsem si,že je to ten Photosnap ale vy jste napsal Photoshop...:)Není to důležité...Při té instalaci zřejmě došlo k nastavení Nera jako výchozího,to se také stává a pokud si toho člověk nevšimne,jsou z toho takovéhle problémy..Nero je velký moloch,já bych se ho zbavil...:)

lukasstib*
hodnocení

Já vím, omlouvám se, jsem si to spletl ;). A to s Vámi souhlasím, já ten program moc nemám rád, a už vůbec ne ten na fotky *smich*.

ahasver4*

Nemáte za co...:)Existuje spousta progů,na vypalování je třeba: magazin.stahuj.centrum.cz/...

Na ty fotky ten Picasa nebo Zoner,ten si nemůžu vynychválit..:)

lukasstib*
hodnocení

Tak používám Picasa, a je to super *smich* Díky všem za rady ;).

ahasver4*

Vím co říkám...:)

moto*

Ze své zkušenosti mohu doporučit na obrázky program Xnwiew: slunecnice.cz/...

Je i v češtině, je zdarma a dle mého skromného názoru velmi vychytaný, umí vše co jsem kdy potřeboval. Je také stále vyvijen. Také to není žádný moloch, i na ne příliš výkonném PC mi přijde docela svižný.

ares29
hodnocení

0x

Problém je ve výchozím nastavení programů, jak už bylo řečeno. Nastavte si zpět jako výchozí prohlížeč obrázku ten Prohlížeč obrázků a faxů a vše by mělo být ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]